Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
95 treff
gastronomy
Futuristisk kokebok
F.T. Marinetti ; oversatt av Steinar Lone...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Futuristisk kokebok = : La cucina futurista
F.T. Marinetti ; oversatt av Steinar Lone...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Gastronomy and Food Science
Galanakis, Charis M.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Gastronomy and food science
Balderas-Cejudo, Adela;Patterson, Ian;W Leeson, George;
Bok
·
Engelsk
·
2021
·
Vis mer
Bestill
Molecular gastronomy : exploring the science of flavor
Hervé This ; translated by M.B. DeBevoise...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Siren feasts : a history of food and gastronomy in Greece
Andrew Dalby
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Exotic appetites : ruminations of a food adventurer
Lisa M. Heldke
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fruit from the sands : the Silk Road origins of the food we eat
Robert N. Spengler III
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
The art of eating
M.F.K. Fisher ; with an introduction by C...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
With bold knife and fork
M.F.K. Fisher ; with an introduction by P...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Taste : a literary history
Denise Gigante
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The United States of Arugula : how we became a gourmet nation
David Kamp
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Gusto : essential writings in nineteenth-century gastronomy
edited and with an introduction by Denise...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Anthologie des poètes de la n.r.f.
préface de Paul Valéry
Bok
·
Fransk
·
1936
·
Vis mer
Bestill
Food, morals and meaning : the pleasure and anxiety of eating
John Coveney
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean
Anagnostakis, Ilias
Elektronisk ressurs
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
L’Image railleuse : La satire visuelle du XVIIIe siècle à nos jours
Laurent Baridon, Frédérique Desbuissons, ...
Elektronisk ressurs
·
Fransk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
Art, culture, and cuisine : ancient and medieval gastronomy
Phyllis Pray Bober
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
La cuisine de l’œuvre au xixe siècle : Regards d’artistes et d’écrivains
Baridon, Laurent
Elektronisk ressurs
·
Fransk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Slow food revolution : a new culture for eating and living
Carlo Petrini ; in conversation with Gigi...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Horsemen of the esophagus : competitive eating and the big fat American dream
Jason Fagone.
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Le Discours gastronomique français des origines à nos jours
présenté par Pascal Ory
Bok
·
Fransk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Pícaros, ollas, inquisidores y monjes
José Carlos Capel
Bok
·
Spansk
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Modernist cuisine : the art and science of cooking. 5. Plated-dish recipes
Myhrvold, Nathan
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Slow food : collected thoughts on taste, tradition, and the honest pleasures of food
edited by Carlo Petrini, with Ben Watson ...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The physiology of taste : meditations on transcendental gastronomy : a complete translation from the French
Brillat-Savarin, Jean-Anthelme
Bok
·
Engelsk
·
1926
·
Vis mer
Bestill
In the devil's garden : a sinful history of forbidden food
Stewart Lee Allen
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Gastrophysics : the new science of eating /
Professor Charles Spence ; with a forewor...
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kitchen mysteries : revealing the science of cooking
Hervé This ; translated by Jody Gladding
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
It must've been something I ate : the return of the man who ate everything
Jeffrey Steingarten
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny