Modernist cuisine : the art and science of cooking. 5. Plated-dish recipes
Nathan Myhrvold
Bok Engelsk 2011 · Kokebok
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | |
Utgitt | Bellevue, Wash. : The Cooking Lab , 2011
|
Omfang | XIII, 287, CXIV s.
|
Emner | Food
Gastronomi Gastronomy Livsmedelskemi Vis mer... Mat och dryck
Matlagning Molecular gastronomy cooking cooking methods food composition foods nutrients nutritive value proximate composition quality Dyr Energi Fisker Fysikk Grønnsaker Helse Historisk framstilling : (NO-TrBIB)REAL32333 Ingredienser Kaffe Kjøtt Matlaging Matsikkerhet Mikrobiologi Planter Råvarer Sjømat Skalldyr Skum Teknikk Vin matlaging kokebok tallerken-retter kokebøker |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 9780982761007
|