Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
305 treff
food technology
Matvaresystemet - tradisjon og innovasjon : utfordringer for produksjon, omsetning, forbruk og forvaltning : sammendrag av innlegg
Matvaresystemet - tradisjon og innovasjon (seminar)
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Trygg mat [Restaurant- og matfag Vg1] : hygiene og mikrobiologi
Karin Ljostveit
Bok
·
Norsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Trygg mat : hygiene og mikrobiologi
Karin Ljostveit
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif Lynum
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Næringsmiddellære : råstoff, produksjon og ferdigvarer : næringsmiddelteknikk - teknisk fagskole
Hemmer ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
På andre formater:
Daisy lydbok
På flere formater:
Daisy lydbok
Vilt og vakkert : mat fra naturen
Beate Slipher ; [foto [hovedsakelig av]: ...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Matgründeren : om å utvikle småskala og spesialiserte matbedrifter
Odd Jarl Borch, Gunn-Turid Kvam og Egil P...
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddellære : råstoff, produksjon og ferdigvarer : næringsmiddelteknikk - teknisk fagskole
Hemmer ... [et al.]
Bok
·
Nynorsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Trygg mat : hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
Ljostveit, Karin
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Risikoeksponering og risikohandtering i matproduksjon : sammenligning av havbruk og jordbruk = Risk exposure and risk management in food production : comparing aquaculture and agriculture
Agnar Hegrenes ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Fremmedstoffer og smittestoffer - holder maten mål?
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Norsk landbruksordbok. Genetikk : Definisjonar og framandspråklege synonym. Førebels manuskript
Red.: Magne Rommetveit
Bok
·
Nynorsk
·
1970
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Det smaker av tradisjon
Siv Randi Kolstad ; [fotografier: Esten B...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bruk av sur og nøytral beta-galactosidase og glukose isomerase ved produksjon av lettyoghurt
av Inger Anne Ringereide
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt-teknologi
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Den globale reisen
Knud Vilby ; oversatt av Martin Michael A...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Styring og kontroll av hygiene i næringsmiddelindustrien : temamøte 10. og 11. oktober 1996 på Quality Airport Hotel, Sola
TKVDN-Teknisk komité for norsk overenskom...
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Mat - mer spennende enn vi liker : om mat, matkvalitet og forbrukermakt
[Stine Wohl Sem (red.) ; illustrasjoner: ...
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Lagring av torskefilet pakket i modifisert atmosfære : sammenlignende forsøk med fersk og tint filet
av Margrethe Esaiassen og Leif Akse
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Teknologisk status for fisk pakket i modifisert atmosfære
Kristian Prytz og Jens Østli
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Norsk helsekost : med 400 oppskrifter på råkost, kokte grønnsakretter, supper og desserter m.m.
Arvid Pickelner Brodeid
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av alternative barrierer for produksjon av melkebaserte produkter produsert av ikke-varmebehandlet melk : en meieriteknologisk utredning
Abrahamsen, Roger K.
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Konkurransekraft i norsk RÅK-industri = : Competitive position of the Norwegian food-processing (RÅK) industry
Svein Ole Borgen, Mads Svennerud, Mari Ve...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelteknologi
Anton Skulberg
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Muligheter for reduksjon i buing av Grandiosa pizzabunner ved fryselagring = : The possibilities of curve-reduction of the Grandiosa pizza crusts by the freezing storage
av Aud Karin Bortne Hoel
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Studier av et toksin-antitoksin lignende operon hos Lactobacillus plantarum = : Studies of a toxin-antitoxin operon in Lactobacillus plantarum
Jelstad, Maria Helene
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Segmentering av multispektrale bilder ved bruk av fuzzy clustering = : Segmentation of multispectral images with fuzzy clustering
av Even Bringsdal
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Blåskjell (Mytilus edulis) som næringsmiddel : en undersøkelse av kvalitet på skjell i industriell videreforedling = Blue mussel (mytilus edulis) as food : an examination on quality of mussels in industrial processing
av Gro Ånestad
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny