Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
15 treff
flavour compounds
Effekt av 3 ulike gjær på dannelse av smak og aromakomponenter i blåmuggost : Three species of yeast : the effects on the formation of flavor components in blue cheese
Lars Udahl
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Identifisering og intensitetsbedømmelse av aromakomponenter i kjøtt fra 10 dyrearter ved bruk av GC-MS, GC-Sniff og sensorisk profilering = : Identification and intensity evaluation of volatile flavour compounds in meat from 10 different animals by GC-MS, GC-Sniff and sensory profiling
av Elin Beate Holsæther
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Gasskromatografisk metode for påvisning av aromastoffer i syrekulturer
hovedoppgave av Gunnar Rysstad
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Havre og smak = : Oat and taste
Naustvik, Ludmila Valerievna
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Aromakomponenter i skummet kulturmelk i relasjon til lukt og smaksegenskaper
av Marte Tronstad
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Aromakomponenter i smør
hovedoppgave av Solveig Øvren
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Methods for calculating the intake of flavourings
Christina Bergsten, Niels Lyhne Andersen ...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Inhaltsstoffe von Obst und Gemüse
Karl Herrmann
Bok
·
Tysk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Ugandan indigenous fermented dairy products, with particular focus on ghee
Mohammed Luyima Sserunjogi
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Proceedings of the international symposium on medicinal and aromatic plants : SIPAM 2012
International Symposium on Medicinal and Aromatic Plants
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
The role of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) and their interactions with Lactococcus lactis in the formation of aroma compounds from amino acids in cheese
Agnieszka Kieronczyk
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Inventory of Shared Water Resources in Western Asia (PDF)
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Flavor, fragrance and odor analysis
edited by Ray Marsili
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Inventory of indigenous rainfed and aromatic rice landraces in Seti River Valley, Pokhara, Nepal
D.K. Rijal ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny