Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
63 treff
flavour
Smaksstabilitet i Borg Pils = : Flavour stability in Borg Pils
av Gunnhild Kolvereid
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av endringer i barns aksept av yoghurt når informasjon om sukkerinnhold blir gitt : preference mapping = Investigation of alterations in children's acceptance of yogurt [sic] when information on sugar content is given : preference mapping
Nils Christoffer Fremstad
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av ost med smak av akevitt = : Development of cheese with flavour of akevitt [sic]
Kim Marius Moe
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Effekt av 3 ulike gjær på dannelse av smak og aromakomponenter i blåmuggost : Three species of yeast : the effects on the formation of flavor components in blue cheese
Lars Udahl
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Måling av aromafrigjøring fra myseproteinemulsjoner ved hjelp av elektronisk nese og sensorisk analyse = : Measure of aroma release from whey protein emulsions by electronic nose and sensoric analyzis
av Ronny Erdal
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Identifisering og intensitetsbedømmelse av aromakomponenter i kjøtt fra 10 dyrearter ved bruk av GC-MS, GC-Sniff og sensorisk profilering = : Identification and intensity evaluation of volatile flavour compounds in meat from 10 different animals by GC-MS, GC-Sniff and sensory profiling
av Elin Beate Holsæther
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse av måltid : hvordan en kulinarisk saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how a culinary sauce affects the sensory profile of salmon
Morten Thyregod Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse av måltid : hvordan hvit saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how white sauce affects the sensory profile of salmon
Marianne Rannem
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Surmelksmarinering av hvitt og rødt kjøtt : mikrobiologiske og sensoriske aspekter = Marinading of red and white meat using fermented milk : microbiological and organoleptic aspects
Karin Charlotte Ranum
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av jordbærsorter til syltetøy med særlig vekt på fargekvalitet = : Evaluation of strawberry cultivars for jam with focus on colour characterisitcs
Sundfør, Margareth W.
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
"Effekt av botanisk sammensetning i beite på oksidativ stabilitet i kumelk" = : "Effect of botanical composition in pasture on oxidative stability in cowmilk"
Anne Holter Vae
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Sensitivitet hos ulike sensoriske paneler : effekt av trening og metode = Sensitivity of sensory panels : effects of training and methods
av Halvor Dahl
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av antioksidanter fra norske urter på oksidativ stabilitet i kjøtt fra kalkunlår = : Effect of antioxidants from Norwegian herbs on oxidative stability in meat from turkey thighs
Sem, Signe Bergljot
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Gasskromatografisk metode for påvisning av aromastoffer i syrekulturer
hovedoppgave av Gunnar Rysstad
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av sur og nøytral beta-galactosidase og glukose isomerase ved produksjon av lettyoghurt
av Inger Anne Ringereide
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Syrning av fløte med ulike kulturer og tid- og temperaturkombinasjoner og disse faktorenes innvirkning på aromaen i smør
hovedoppgave av Åse Spangelo og Guri Wike...
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Havre og smak = : Oat and taste
Naustvik, Ludmila Valerievna
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Sensorisk samspill mellom rødvin og sjokolade = : Sensory interactions between red wine and chocolate
Hege Marie Halaas
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Lagringsforsøk på vin = : Storage experiment on wine
Keilinn Tveitnes Sundfjord
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Effekt på skatolnivåer ved ulike fôringsstrategier til slaktegris = : Effect of different diets on skatole levels in fattening pigs
Altern, Kjetil Backe
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Marinering som metode for å styre sensorisk terskelverdi for rånelukt- og smak = : Marinating as a technology to shift sensory thresholds for entire male meat
Kathrine Bache
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Tekniske og økonomiske forutsetninger for baseølproduksjon i moderne bryggeridrift = : Technical and economical prerequisites for production of base beer in modern brewing industry
Martin Lyngstad Kjekshus
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Muggsopp i osteproduksjonslokaler : metoder for å detektere muggsopp i luft og på ost
av John Arve Håseth
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Jarlsbergosten : historie og utvikling =Jarlsberg cheese : history and development
Roger K. Abrahamsen ... [et al.] = Jarlsb...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Marinering som metode for å maskere råne lukt og smak = : Marinating as a method to mask boar taint
Løvlund, Elise Solberg
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar smaken i geitemjølk på fjellbeite = : Factors affecting the flavour in goat milk on mountain pasture
Anders Eide
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Geitmjølksmak : fakta og hypoteser
av Trygve Skjevdal
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny