Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
78 treff
Dewey-nr:
641.013
Brødtekst : fortellinger om mat
Mattis Øybø (red.)
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Smakens fysiologi
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Maten er halve føda : en gastronomisk rundreise med smaksprøver
Kjell Arild Pollestad ; [vignetter Ellen ...
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Nytelse, næring, kultur : en bok om mat og drikke
Göran Rusk ; [oversatt til norsk av Bjørg...
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Smakens fysiologi = : Physiologie du goût, ou Méditations de gastronomie transcendante
Jean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt ...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Franske fristelser : opplevelser med kniv, gaffel og korketrekker
Peter Mayle ; oversatt av Eirik Myhr
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Leve livet! : en guide til gjestfrihet og matglede
Gøril Wiker ; fotograf: Anne Manglerud ; ...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
På andre formater:
Tale på CD
På flere formater:
Tale på CD
Nytelsens ABC : om kaffe, vin, sjokolade og andre gleder i livet
Aljoscha Schwarz, Ronald Schweppe ; overs...
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Alle tiders kokebøker - med 100 historiske oppskrifter
Henry Notaker
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Gastronomi : utstilling i Nasjonalbiblioteket 23. januar-1. oktober 2001
[redaksjon ved Per Mæleng]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, holdninger og endring = : Meat - changes in attitudes and consumption
Lien, Marianne
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
The influence of collective marks on consumer evaluation of food products
Hans Martin Norberg
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mat og helse : forbrukeroppfatninger og strategier = Food and health : consumer views and strategies
av Margareta Wandel
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Modell for risikovurdering langs produksjonskjeden "Jord til bord"
Hans Jørgen Sæbø og Ranveig Kviseth Tinma...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, forbrukeroppfatninger og offentlig debatt : en litteraturstudie
Ellen Bjørkum, Marianne Lien og Unni Kjær...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Mat til begjær og besvær : forbrukernes vurderinger og kunnskaper om helse, miljø og etiske aspekter ved mat = Health, environmental and ethical aspects of food : consumers' views and knowledge
av Annechen Bugge
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Ernæring : hygiene og miljø
Buen, Marianne Almstrøm
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Forfatterne går til bords
hovedredaktør: George Kringelbach ; norsk...
Bok
·
Bokmål
·
1973
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Et måltid er mer enn mat : spiselige røverhistorier fra Grenland
[tekst og foto: Astrid Borchgrevink Lund,...
Bok
·
Bokmål
·
2015
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt, holdninger og endring 1997 til 2004
Randi Lavik og Ingrid Kjørstad
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Forfatterne går til bords
Kringelbach, George
Bok
·
Bokmål
·
1973
·
Vis mer
Bestill
Utvikling og testing av en helseskala på matområdet = : Development and testing of a health scale in the food domain
Hanne Charlotte Nygård
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Produktutviklingsprosessen : fra forbrukerkrav til vellykket produkt
K. Bjærke ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Potetkvalitet frå eit forbrukarsynspunkt
Målfrid Øvrevik Mjærum = Potato quality f...
Bok
·
Nynorsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Slow Food Telemark : program 2011
Slow Food Telemark
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Gastronomi
DVD
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Forebygging av spiseforstyrrelser
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
En presentasjon av programmet for Norsk Gårdsmat
Norsk Gårdsmat (prosjekt)
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Alle tiders kokebøker
Notaker, Henry
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny