Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
175 treff
processing quality
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Bakeegenskaper og næringsinnhold i norskdyrket spelt sammenlignet med vanlig hvete = : Baking quality properties and nutritional value in Norwegian spelt compared to common wheat
Anne Momrak-Haugan
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Piskeegenskaper i kommersielt produsert eggehvite = : Foaming properties of liquid albumen
av Elin Darup
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Jegerens trofeer
Ole Mauseth ; [illustrasjoner og fotograf...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
HACCP : en del av kvalitetssystemet i fiskeindustrien : utarbeidelse av HACCP-plan for en produksjonslinje hos Sunnmørsfisk A/S = HACCP : a part of the quality assurance system in the fish industry : development of a HACCP-plan for a production line at Sunnmørsfisk A/S
av Ane Grjotheim
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring av "makrell i tomat" med hensyn til autoklavprosessen og fiskeråstoffet = : Improvement of the quality of "mackerel in tomato" with regard to the autoclaveprocess and the fishmaterial
av Kari Førli
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Fangstbehandling
Arnfinn Hay, Arvid Kjeldsberg og Erling S...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Bruk av gass-sensor array teknikk for bestemmelse av mikrobiologisk og sensorisk kvalitet i gravlaks = : The use of gas-sensor array technology for determining microbiological and sensory quality of 'gravad' salmon
av Camilla Aarnes Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Veileder : byggesøknader for småhus : søknad og dokumentasjon etter plan- og bygningsloven
utarbeidet av Boligprodusentenes forening...
Bok
·
Nynorsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Bioprotein i fôr til kveite og laks med fokus på teknisk fôrkvalitet og vekstparametrar : Bioprotein in diets for Atlantic halibut and Atlantic salmon : with a focus on technical feed quality and growth parameters
av Odd Helge Romarheim
Bok
·
Nynorsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Datateknologi og sykepleie : hvem setter premissene?
Cornelia Ruland, Derek Hoy
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av spekepølse med elgkjøtt som ingrediens : en mattrygghetsvurdering av viltkjeden = Production of dry fermented sausage with meat from moose (Alces alces) as an ingredient : a food safety assessment of the game chain
Ole Anders Moskaug
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Effekt av proteinkilde og prosessering på teknisk og ernæringsmessig kvalitet av smågrisfôr = : Effects of protein source and processing on technical and nutritional qualities of feed for weaned piglets
Ingrid Ropeid
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsendring av prerigor- og postrigor-filetert oppdrettstorsk (Gadus morhua L.) ved bad i ulike pH-løsninger : masteroppgave i akvakultur = Product quality of farmed pre rigor and post rigor Atlantic cod (Gadus morhus L.) : the effect of bathing fillets in different pH solutions
av Hanne Marie Ratvik Morkemo
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av pizza ved Stabburet AS Stranda : vurdering av kvalitetssystem og betydningen av konsistens i ost = Pizza production at Stabburet AS Stranda : en evaluation of the quality control system and significance of cheese consistency
Ingunn Småbrekke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Saltfisk : innvirkning av prosessmetoder og råstoff på saltdiffusjon, kvalitet og utbytte = Salted fish : influence of process and raw material on saltdiffusion, quality and yield
av Eva Kvendbø
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Småskala mottak og videreforedlingslokaler : med vekt på innlandsfisk
Gjermund Borgås
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Virkning av ekstrudering av fiskefôr med innhold av ulike typer BioProtein på fordøyelighet og teknisk kvalitet av fôret : hovedfagsoppgave Norges landbrukshøgskole, Ås Institutt for husdyrfag Akvakultur ... = Effect of extrusion of fish feed containing different types of BioProtein on digestibility and technical feed quality
Mariann Hovin
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Prosessbetingelsenes virkning på pigmentstabilitet og instrumentell farge i atlantisk laks (Salmo salar) = : The effect of smoking process parameters on pigment stability and instrumental color in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Ingunn Haarstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Holdbarhetsundersøkelse på jordbærbase
av Trude Møller Jensen
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Innvirkning av rå stoff og prosesseringsmåter på akrylamid
Lothe, Olga Shapovalova
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Innvirkning av råstoff og prosesseringsmåter på akrylamiddannelse, og andre relavante [sic] parametere i potetchips
av Olga Shapovalova Lothe
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Klassifisering av multispektrale høyoppløselige satellittbilder fra Ikonos : hovedfagsoppgave i satellittkartlegging
av Ingrid Murvold
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Montering av DaVinci : ... ved VingCard Produksjon = The assembly of DaVinci ...
Kathrine Navestad Upsaker
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Lauv som fôr : et studie av lauvfôr fra en moderne høstemetode = Leaves as fodder : a study of a modern harvesting method
av Marianne Aas Halse
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Metode for vurdering av bløggemetoder ved slakting av regnbueørret (Oncorhynchus mykiss) = : Method for estimating bleed-out by slaughtering rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
av Arne Westrum Skogen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effekten av råvarer og prosessbetingelser på egenskaper hos fersk pasta = : The effect of raw materials and processing variables on the quality of fresh pasta
av Tina Lee Vangen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Saltfiskproduksjon fra fersk torsk og torsk tint ved ulike metoder : NMR og fysikalske/kjemiske analysemetoder : hovedoppgave utført ved SINTEF Fiskeri og Havbruk ...
Tor-Henning Aalmo, May-Britt Nilssen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Påleggsproduksjon ved Gilde VBT BA : effekt av skjærested, saltested og trommelhastighet på svinn ved produksjon av kokt skinke : hovedoppgave, 1999 = Meat processing at Gilde VBT BA : effects of different meat processing plants for cutting and salting of meat, and effect of tumbling speed on wastage related to manufacture of cooked ham
Bente Haugen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Sammenligning av kvaliteten til pre-rigor, i-rigor og post-rigor filetert laks
utført av Margrethe Hovda
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny