Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
13 treff
jams
Vurdering av fire jordbærsorter som råvare til syltetøy = : Evaluation of four strawberry cultivars as raw materials for jam
av Åse Merethe Rydjord
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsvurdering av tyttebærsaft- og syltetøy med forskjellig forbehandling og tilsettinger
hovedoppgave av Urd Bente Andersen
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Markedsbasert konseptutvikling av økologiske merkeutvidelser av Nora syltetøy og Stabburet frossenpizza = : Marketbased concept development of organic brand extensions of Nora marmalade and Stabburet frozen pizza
Christine Haslerud
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Bringebærsorter og syltetøykvalitet : hovedfagsoppgave = Raspberry cultivars and jam quality
Finstad-Bye, Marte Kamilla
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vurdering av jordbærsorter til syltetøy med særlig vekt på fargekvalitet = : Evaluation of strawberry cultivars for jam with focus on colour characterisitcs
Sundfør, Margareth W.
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Holdbarhetsundersøkelse på jordbærbase
av Trude Møller Jensen
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Stabilitet av polyfenoler i bær under prosessering = : "Stability of polyphenols in berries during processing"
av Berit Karoline Martinsen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Forsøksdesign : kvalitetsforbedring av aprikosesyltetøy
av Anniken Bjørnå
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Effekt ved tilsetning av kalsium i jordbærsyltetøy samt målemetoder for kalsiuminnhold i jordbær og jordbærsyltetøy
av Anne Maren Henriksen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Effekt av varmebehandling på fargekvalitet, gelstyrke og sukroseinvertering i jordbærsyltetøy lagret ved ulike temperaturer
av Liv Bente Skancke
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Kvaliteten på fruktyoghurt : en intervju-undersøkelse for å få klarlagt forbrukernes prioriteringer : hovedoppgave
Ellekjær, Knut
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Kick out the jams
by Don McLeese
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
A study on polyphenols and antioxidant activity : distribution in strawberry fruits and effects of processing and storage
Kjersti Aaby = Undersøkelse av polyfenole...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny