Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
129 treff
food service
Kosthåndboken : veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Bok
·
Bokmål
·
2017
·
Vis mer
Bestill
På andre formater:
Tale på CD
·
Daisy lydbok
På flere formater:
Tale på CD
·
Daisy lydbok
Økologisk mat i offentlig sektor
Heidi Knutsen ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Statens ernæringsråds retningslinjer for kostholdet i helseinstitusjoner
[tegninger: Ellen Wilhelmsen ; foto Fried...
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Matgründeren : om å utvikle småskala og spesialiserte matbedrifter
Odd Jarl Borch, Gunn-Turid Kvam og Egil P...
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Hva betyr reiseliv, kultur og lokal mat for omsetning og sysselsetting i distriktene?
Magnar Forbord og Egil Petter Stræte
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Etniske entreprenører og selvsysselsetting : en studie innenfor matnæringer i Oslo
Knut Onsager og Bjørnar Sæther
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Regional Matkultur Akershus og Østfold : en SWOT-analyse
Erland Kjesbu, Lill-Ann Gundersen, Anne M...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kostnadsvurdering ved å gi alle ungdomsskoleelever i Norge tilbud om skolemat
Ståle Lægreid, Beret Mette Haga
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Veiledning til NS 3480 Geoteknisk prosjektering : fundamentering, grunnarbeider, fjellarbeider
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Retningslinjer for kostholdet ved helseinstitusjoner
[utarbeidet av Statens ernæringsråd og ut...
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kosthold ved helseinstitusjoner : studiehefte for pleiepersonell
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kystled : et prosjekt for planlegging, tilrettelegging og forvaltning for kystfriluftslivet
Håkon Nedberg
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Kosthold ved helseinstitusjoner : veiledning til helsepersonell
Statens ernæringsråd
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Spørreundersøkelse om kosten ved Regionsykehuset i Trondheim : gjennomført i 1985
Kostholdskomiteen ved Regionsykehuset i T...
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Retningslinjer for tolkning og bruk av NS 5801 "Krav til leverandørers kvalitetssikring, system for kvalitetssikring", utg. 1, 1981 = : Guidelines for the interpretation and use of NS 5801 "Requirements for the contractor's quality assurance, quality assurance system", 1st edition, 1981
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Ernæringskvalitet Veiledning
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kosthold ved helseinstitusjoner : veiledning for pleiepersonell
Statens ernæringsråd
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Veiledning
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Food service science
Smith, Laura Lee W
Bok
·
Engelsk
·
1974
·
Vis mer
Bestill
Nutrition for the food service professional
Karen Eich Drummond
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Sanitary techniques in food service
[by] Karla Longrée and Gertrude G. Blaker...
Bok
·
Engelsk
·
1971
·
Vis mer
Bestill
Controlling and analyzing costs in food service operations
James Keiser, Frederick J. DeMicco
Bok
·
Engelsk
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Food city
C.J. Lim
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Foodservice facilities planning
Edward A. Kazarian
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Why waste food?
Andrew F. Smith.
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Introduction to professional foodservice
Wallace L. Rande
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Design and layout of foodservice facilities
John C. Birchfield.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Foodservice : a managerial approach
Axler, Bruce H
Bok
·
Engelsk
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Foodservice organizations : a managerial and systems approach
Spears, Marian C
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Noncommercial foodservice : an administrator's handbook
John Cornyn, Joyce Coons-Fasano, with Mit...
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny