Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
20 treff
fish fillet
Hemming av Listeria monocytogenes i vakuumpakket, kaldrøkt laks, ved bruk av produktets naturlige bakterieflora = : Use of the natural background flora to inhibit growth of Listeria monocytogenes in vacuum-packaged cold smoked salmon
Karina Gulbrandsen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring av "makrell i tomat" med hensyn til autoklavprosessen og fiskeråstoffet = : Improvement of the quality of "mackerel in tomato" with regard to the autoclaveprocess and the fishmaterial
av Kari Førli
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vann- og fettbindingsevne i laksemuskel (Salmo salar) etter varmebehandling i vannbad eller varmeskap : hovedoppgave ved ... Akvaforsk, Institutt for husdyrfag = Water- and fat holding capacity of fish muscle from salmon (Salmo salar) during heating in water tub or heating cabinet
Lampe, Johanna Frog
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse av måltid : hvordan hvit saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how white sauce affects the sensory profile of salmon
Marianne Rannem
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Sensorisk analyse av måltid : hvordan en kulinarisk saus påvirker smaksprofilen i laks = Sensory analysis of meal : how a culinary sauce affects the sensory profile of salmon
Morten Thyregod Paulsen
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Japan som marked for norsk laks og ørret : hovedoppgave ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap
Megumi Ohta Fog
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Kvalitet på laks : effekter av økt innhold av flerumetta fett i fôret til atlantisk laks
av Kristin Eliassen
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Fillet quality and yield of farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) : variation between families, gender differences and the importance of maturation
Deependra Acharya
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Stress responses in experimental fish (Salmo salar) after cannulation and fed with three different diets
Torrijos Carrasco, Ricardo Alejandro
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Fillet quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.) : relevance of dietary amino acid supplementation and acclimation temperature before slaughter : master thesis in Feed manufacturing technology ...
by Yangyang Gong
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Genetic parameters for harvest body weight and fillet yield in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Subas Chandra Adhikari
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Optimisation of thermal processing of fresh farmed cod = : Optimalisering av varmebehandling av fersk oppdrettsfisk
Dagbjørn Skipnes
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting utilisation of carotenoids in salmonid fishes
Trine Ytrestøyl = Faktorer som påvirker u...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The effect of pancreas disease and salting conditions on the quality of raw and cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) = : Effekt av pankreas sykdom og ulike saltebetingelser på kvaliteten til rå og kaldrøkt atlantisk laks (Salmo salar L.)
Jørgen Lerfall
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vibrational spectroscopy and chemometrics for rapid and reliable characterisation of foods : a few aspects concerning Raman spectroscopy
Nils Kristian Afseth = Vibrasjonsspektros...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
The impact of blackcurrant extracts on quality relatied characteristics of saithe (Pollachius virens) and African catfish (Clarias gariepinus) fillets
by Jackaline Agbor Arrey
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The use of computer-tomography (CT) to assess body shape in farmed cod
Mandana Moghtaderi
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
The impact of dietary soybean oil on fatty acid profile and flesh quality of farmed Atlantic cod (Gadus morhua L.)
Netteberg, Charlotte Skogsrud
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
The quality and condition of saithe (Pollachius virens L.) near salmon farms
Tor-Einar Skog
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
1 duplikater ble ikke vist. Disse kan ses i detaljert visning på de forskjellige titlene.
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny