Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
28 treff
firmness
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Teksturvariasjon i fast karamell = : Textural variation in firm caramel
av Camilla Hasvold
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Fysiske og mekaniske egenskaper til rundtømmer og firkant av furu fra høyereliggende skog
Geir I. Vestøl ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bruk av myseproteinkonsentrat (WPC 35) i iskrem = : Use of whey protein concentrate (WPC 35) in ice-cream
av Linda Kristine Rudi
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Styrkeegenskaper hos små, feilfrie prøver av gran (Picea abies (L.) Karst.) = : Strength properties of small, clear wood specimens of Norway spruce (Picea abies (L.) Karst.)
Sunde, Fredrik Fossum
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Bruk av stivarar for å auka IPE-bjelkar sin motstand mot vipping = : The effect of stiffeners on the warping resistance of I-beams
Kristian Mæland Rasmussen
Bok
·
Nynorsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Optimal emballering av potetsorten Folva = : Optimal packaging of the potato variety Fovla [sic]
av Tove Fjørtoft
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Melkvalitet til søte kjeks : betydningen av hardhet, proteinkvalitet, proteininnhold og stivelseskvalitet for mel brukt til søte kjeks = Flour quality for sugar-snap biscuits : the significance of kernel hardness, protein quality, protein content and starch quality for flour used for sugar-snap biscuits
av Heidi Rasmussen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effektar av modning, lagring og behandling med gibberellin på fruktfastleik og andre kvalitetseigenskapar hjå søtkirskebær (Prunus avium L.) : hovudoppgåve ved Norges landbrukshøgskole i samarbeid med Planteforsk Ullensvang = Effects of ripening, storage and GA₃-treatment on fruit firmness and other quality measures in sweet cherries (Prunus avium L.)
Torunn Reinsnos
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet hos oppdrettstorsk (Gadus morhua) : effekt av ulike fryse- og tinetemperaturer : hovedoppgave = Quality of farmed cod (Gadus morhua) : effect of different freezing- and thawing temperatures
av Reidun Lilleholt
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fastleik hjå ulike sortar og mogningsgrader av tomat under transport og lagring = : Effect of variety, degree of maturity, and number of locules on firmness in tomatoes
Apeland, Jakob
Bok
·
Nynorsk
·
1970
·
Vis mer
Bestill
Molecular basis of fillet firmness in Atlantic salmon (Salmo Salar L.) = : Molekylære årsaker til variasjon i fasthet i filet av atlantisk laks (Salmo salar L.)
Thomas Larsson
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Deformations in wood : the influence of the wood drying process
Knut Magnar Sandland = Deformasjoner i tr...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Feed utilization can be improved by optimizing physical pellet quality and feeding equipment in salmonid farming = : Fôrutnyttelsen kan økes ved å optimalisere fysisk fôrkvalitet og fôringsutstyr i oppdrett av laksefisk
Oehme, Maike
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Investigating the effects of stiffeners on the lateral buckling resistance of stock structural steel IPE80-beams
Christian O. Sørensen in collaboration wi...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Studies of puroindoline a and b genes and their effect on wheat grain hardness
Morten Lillemo = Studier av puroindoline ...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effect of day and night temperature on pollen characteristics, fruit quality and storability of tomato
Bikash Khanal
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Feed structure : effects on physical quality of the feed : chemical status of the feed and nutritional consequence : master of science thesis in feed manufacturing technology
Ljubisa Rakic
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Effect of starch source, screw configuration and steam injection on physical quality and color development of extruded fish feed
Yogendra Sitaula
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Variation in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) yield, season, and fruit quality
Aksel Døving = Variasjonar i sesong, avli...
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Replacing fishmeal with alternative protein sources from Antarctic krill (Euphausia superba) and pea protein concentrate : effects on physical quality of extruded fish feed
Teshome Begashaw Ayele
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Feed pellet durability in pneumatic conveying system for fish farming
Gaojie He
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Effect of starch source and extrusion conditions on physical quality of fish feed
Thea Morken
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Measuring physical quality of pelleted feed with three different testers = : Testing av fysisk kvalitet på pelletert fôr med tre ulike testere
Lisbeth Plassen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Physical quality of extruded fish feed : effect of carbohydrate source, screw configuration and steam during processing
Quynh (Nguyen Luyen Giao)
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Influence of insoluble fibre on pellet quality
Nevena Lazarevic
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Impact of moisture addition and retention time in the conditioning on physical quality of feed pellets
Miladinovic, Dejan Dragan
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Extrusion process and the effect on starch
Víctor Alberto Pérez Rodríguez
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny