Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
23 treff
desserts
Mikrobiologisk og sensorisk kvalitet av Rislunsj : effekt av ulike nedkjølings- og lagringsbetingelser = Microbiological and sensory quality of Rislunsj : effect of different cooling and storage conditions
Margrethe Aavatsmark
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla : kopi av oppgave og vedlegg
Jostein Nordli
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding : hovedfagsoppgave INF-NLH ...
Torill Holden
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fremstilling av probiotisk ris-pudding = : Production of a probiotic rice-pudding
av Torill Holden
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Dessertost ystet av geitmelk : modning og lagring
hovedoppgave av Jostein Kolberg
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Southern Italian desserts : rediscovering the sweet traditions of Calabria, Campania, Basilicata, Puglia, and Sicily /
Rosetta Costantino ; with Jennie Schacht ...
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Voilà vegan : 85 decadent, secretly plant-based desserts from an American Pâtisserie in Paris /
Amanda Bankert.
Engelsk
·
2023
·
Vis mer
Voilà vegan : 85 decadent, secretly plant-based desserts from an American Pâtisserie in Paris /
Amanda Bankert.
Bok
·
Engelsk
·
2023
·
Vis mer
Texture of fermented milk products and dairy desserts : proceedings of the IDF Symposium held in Vicenza, Italy, 5-6 May 1997
IDF Symposium
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Voil Vegan
Bankert, Amanda
Bok
·
Engelsk
·
2023
·
Vis mer
Bestill
Sweet vegan : 50 creative recipes + your guide to transforming any recipe for dairy-free, gluten-free, plant-based treats
Nicole Maree
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Icing on the cake : baking and decorating simple, stunning desserts at home
Tessa Huff
Bok
·
Engelsk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
Party pops! : frozen summer treats with and without alcohol /
Jassy Davis.
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Kirsebær og blommer
Sandra Leigh Draznin ; fotos: Jes Buusman...
Bok
·
Dansk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Ice cream II : proceedings of the Second IDF International Symposium on ice cream held in Thessaloniki, Greece, 14-16 May 2003
IDF International Symposium on Ice Cream
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Anthropology of sweetmeats
Anil Kishore Sinha ; foreword by: Jagmoha...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The baker's manual : 150 master formulas for baking
Joseph Amendola, Nicole Rees
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Chocolate passion : recipes and inspiration from the kitchens of Chocolatier magazine
Tish Boyle and Timothy Moriarty ; photogr...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Pastries from the La Brea Bakery
Silverton, Nancy.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Sorbets and ice creams & other frozen confections
Lou Seibert Pappas ; photographs by Frank...
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Illustrated step-by-step baking
Caroline Bretherton.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Making artisan gelato : 45 recipes and techniques for crafting flavor-infused gelato and sorbet at home /
Kopfer, Torrance.
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny