Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
100 treff
Dewey-nr:
641.3009
Crossroads of cuisine : the Eurasian heartland, the silk roads and food /
Paul D. Buell [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Taste of the nation : the New Deal search for America's food
Camille Begin.
Bok
·
Engelsk
·
2016
·
Vis mer
Bestill
The Oxford handbook of food history
edited by Jeffrey M. Pilcher
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
The Cambridge world history of food. Vol. 2.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Historia polskiego smaku : kuchnia, stół, obyczaje
Lozińska, Maria
Bok
·
Polsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Food in world history
Jeffrey M. Pilcher
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
The language of food : a linguist reads the menu
Jurafsky, Dan.
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Food : the history of taste
edited by Paul Freedman
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Savoir-Faire : A History of Food in France.
Tebben, Maryann.
Bok
·
Engelsk
·
2020
·
Vis mer
Bestill
Food in early modern Europe
Ken Albala
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
The Routledge handbook of diet and nutrition in the Roman world
edited by Paul Erdkamp and Claire Hollera...
Bok
·
Engelsk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Washoku techō
Washoku Bunka Kokumin Kaigi kanshū.
Bok
·
Japansk
·
2018
·
Vis mer
Bestill
Japan's cuisines : food, place and identity
Eric C. Rath
Bok
·
Engelsk
·
2016
·
Vis mer
Bestill
Ancient food technology
by Robert I. Curtis
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Food : a history
Fernández-Armesto, Felipe
Bok
·
Engelsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
A history of food
by Maguelonne Toussaint-Samat ; translate...
Bok
·
Engelsk
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Food in history
Tannahill, Reay.
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
XVIII
Bok
·
Uten språklig innhold
·
2017
·
Vis mer
Bestill
Food in world history
Pilcher, Jeffrey M.
Bok
·
Engelsk
·
2017
·
Vis mer
Bestill
The food history reader : primary sources
edited by Ken Albala
Bok
·
Engelsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
Paleokeittokirja : kivikauden ruokaa modernilla otteella
Thomas Rode Andersen ; suomentanut Virpi ...
Bok
·
Finsk
·
2014
·
Vis mer
Bestill
La ruta de la papa de los Andes peruanos a Europa : Historia, sociedad y cultura. Siglos XVI-XXI
2011
Bok
·
Spansk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Processing, storage, distribution of food : food in the Medieval rural environment : Ruralia VIII, 7th-12th September 2009, Lorca, Spain = Les aliments dans le monde rural médiéval : production, stockage, distribution, consommation
Ruralia
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Mat i myt och historia : gudamat och gästabud, tabumat och odödlighetsdryck (med recept)
Pia Gadd
Bok
·
Svensk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Food of The Grand Trunk Road : recipes of rural India, from Bengal to the Punjab
Anirudh Arora and Hardeep Singh Kohli
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Food : a culinary history from Antiquity to the present
under the direction of Jean-Louis Flandri...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
2007
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
The Cambridge world history of food
editors: Kenneth F. Kiple, Kriemhild Cone...
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
A Caledonian feast
Annette Hope ; introduced by Clarissa Dic...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Fêtes gourmandes au Moyen Age
textes Jean-Louis Flandrin, Carole Lamber...
Bok
·
Fransk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny