Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
70 treff
pork
Produksjon av hanngris : registrering av aggressiv og seksuell atferd i ulike bingesammensetninger = Production of entire male pigs : registration of aggressive and sexual behaviour in different stocking compositions
Birgitte Mosveen
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Svellingsegenskaper til rensede myofibriller fra PSE og normalsvin : hovedoppgave i næringsmiddelteknologi ved institutt for meieri og næringsmiddelfag Norges landbrukshøgskole ...
Kirsti Ladstein
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Hvorfor er noen så svinaktig gode?
Ola Flaten, Kristin Stokke, Rolf Wensbakk...
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Forekomst av patogen Yersinia enterocolitica i norsk svinekjøtt
Forfattere: Gro Johannessen, Georg Kapper...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Merpris på norsk svinekjøtt : hvorfor og hvor mye
Gunnerød, Ingerid
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøttpriser fra bonde til butikk : utvikling i bruttomarginer på produkter av svin og storfe fra 1998 til 2001 = Meat prices from farm to foodstore : development of gross margins for pork and beef products from 1998 to 2001
Jon Løyland ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kostnads- og konsekvensvurdering ved kastrering av gris
Turi Kvame
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Merpris på norsk svinekjøtt
Halfdan Blytt, Ingerid Gunnerød
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Konjugert linolsyre (CLA) i fôr til slaktegris med omsyn til produksjonsresultat og kjøtkvalitet = : Conjugated linoleic acid (CLA) in feed to slaughterpigs and its effects on production results and meat quality
Elisabeth Hodne
Bok
·
Nynorsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Hvor stor er forskjellen mellom respirasjonsegenskapene til permeabiliserte celler og mitokondrier fra lever og muskel fra gris : en detaljstudie med hensyn på pH og frysing = How large is the difference between the respiration nature of permeabilized cells and mitochondria from liver and muscle from pork : a study of details in consideration of pH and freezing
Elise Sælid
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av kromosomområder som påvirker graden av rånesmak/-lukt i norske svinepopulasjoner = : Mapping of quantitative trait loci affecting boar taint in Norwegian landrace and Duroc
Ann Kristin Drivvoll
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Immunokastrering av hanngriser = : Immunocastration of male pigs
Marte Gustavson
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Genetisk analyse av slakte- og kjøttkvalitetsegenskaper hos duroc ved CT = : Genetic analysis of carcass- and meat qualities in Duroc using CT
Borghild Hillestad
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Svinekjøttkvalitet : effekt av rase og alder på teknologiske egenskaper ved slakting = Pork quality : the influence of breed and age at slaughter on carcass traits
Camilla Baustad
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Utprøving av ny sensitivitetstest for identifisering av norske forbrukere med negative lukteopplevelser overfor stekte, fettrike svineprodukter med høyt androstenoninnhold = : Testing a new sensitivity test for identifying Norwegian consumers with negative smell experience to fried pork with high content of fat and androstenone
Lydersen, Trygve V.
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Effekt på skatolnivåer ved ulike fôringsstrategier til slaktegris = : Effect of different diets on skatole levels in fattening pigs
Altern, Kjetil Backe
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Marinering som metode for å styre sensorisk terskelverdi for rånelukt- og smak = : Marinating as a technology to shift sensory thresholds for entire male meat
Kathrine Bache
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Enzymanalyser i norsk råstoff til spekeskinke = : Analysis of enzyme activity in Norwegian raw materials to dry - cured ham
Elin Krysko Næristorp
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Bruk av elektronisk nese, headspace GC-MS og GC-FID (fettsyresammensetning) til å diskriminere mellom ulike konsentrasjoner av androstenon = : Use of electronic nose, headspace GC-MS and GC-FID (composition of fatty acids) to discriminate between different consentrations [sic] of androstenone
av Hanne Abildgaard
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Hva påvirker ujevn pigmentering i råstoff til kokt skinke = : What influences uneven pigmentation in the raw material for cooked ham
Kristine Bergerud
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Fourier transform infrarød spektroskopi og fettsyrer i grisefett : hovedfagsoppgave = Fourier transform infrared spectroscopy and fatty acids in pork fat
skrevet av Audun Flåtten
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Forekomst av Listeria spp. og Listeria monocytogenes under nedskjæring av gris : effektiviteten av de implementrete renholdsrutinene mot etablering og vekst av Listeria = The incidence of Listeria spp. and Listeria monocytogenes in a pork cutting room : efficiency of the implemented sanitation routines in preventing establishment and growth of Listeria
av Aaste Julie Karset Hellerud
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kvantitativ analyse av bindevev og fett i kokte kjøttpølser ved hjelp av autofluorescens spektroskopi = : Quantification of connective tissue and fat in cooked sausage by autofluorescens spectroscopy
Bjørn Tore Rotabakk
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Optimal utnyttelse av slaktegris = : Optimal use of pork carcass
av Jørgen Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Marinering som metode for å maskere råne lukt og smak = : Marinating as a method to mask boar taint
Løvlund, Elise Solberg
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av en tid-temperatur indikator på ferske kjøttprodukter pakket i modifisert atmosfære = : Use of a time-temperature indicator on fresh modified-atmosphere packed meat products
av Marie Helene Rognerud
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker kvaliteten av silkeskåret hamburgerrygg = : Factors affecting quality of wafer-thin pork loin
Hege Didriksen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fettsammensetning i fôr, og virkning på spekkvalitet hos slaktegris : hovedfagsoppgave ved NLH, Institutt for husdyrfag = Dietary and carcass fat quality in growing-finishing pigs
Jorunn Gunnerød
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Ultralydmåling av spekk- og muskeltykkelse som indirekte mål for kjøttprosent
Marthe Lang-Ree
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny