Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
14 treff
muscle fibres
Sammenhengen mellom glykose, kontraksjon og kjøttkvalitet i ytrefilet, M. longissimus dorsi
av Berit Hartveit
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Svellingsegenskaper til rensede myofibriller fra PSE og normalsvin : hovedoppgave i næringsmiddelteknologi ved institutt for meieri og næringsmiddelfag Norges landbrukshøgskole ...
Kirsti Ladstein
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Fourier-transform infrared microspectroscopy of muscle food-process-related changes in secondary structure of myofibrillar proteins and their relationships to meat functional properties
Böcker, Ulrike.
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Meat cuts and muscle foods
Swatland, H. J.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Post mortem proteome changes in bovine muscle : effect of storage time, electrical stimulation and tenderness = Post mortem proteomendreinger i storfemuskel : effekt av lagringstid, elektrisk stimulering og mørhet
Stefanía Guðrún Bjarnadóttir
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Influence of nutritional factors on muscle development and texture of Atlantic salmon (Salmo salar L.) : in vivo and in vitro studies : master thesis in aquaculture ...
by Muhammad Saqib Latif
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Molecular studies of muscle related genes in the great scallop (Pecten maximus)
Tan Thi (Nguyen)
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Atlantic salmon (Salmo salar L.) flesh quality : role of lysosomes and cathepsins in muscle degradation
Bahuaud, Diane Sophie Océane
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vibrational spectroscopy analysis of interactions between proteins, salts, and water = : Vibrasjonsspektroskopi for studier av protein-, salt-, og vann-interaksjoner
Nebojša Perišić
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Mitochondrial oxygen consumption and myoglobin redox stability in beef = : Mitokondrielt oksygenforbruk og redokstilstand til myoglobin i storfekjøtt
Vinh Thanh Phung
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Molecular studies of four myostatins and their putative receptor in Atlantic salmon (Salmo salar)
Østbye, Tone-Kari Knutsdatter.
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
The effect of biochemical parameters on tenderness in beef = : Biokjemiske parametere som påvirker mørhet i storfekjøtt
Berit Christensen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Study of meat qualities directly or indirectly related to mitochondria
Mamata Khatri
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Structure and development of meat animals and poultry
Swatland, H. J.
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny