Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
21 treff
milling
Modifisering av kalsiuminnholdet i ost av Gouda-type : innvirkningen på noen funksjonelle egenskaper ved bruk på pizza = Alteration of the calcium content in Gouda-type cheese : the effect on some functional characteristics as pizzatopping
Hanne Elise Sætre Høglend
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Importkonkurransen for bakervarer : økt konkurransekraft for norsk mel- og bakerbransje = Increased imports of bakery products : strengthening the competiveness of the Norwegian flour- and bakery sector
Håvard Mjelde, Mads Svennerud, Mari Vengn...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effektiviteten av arbeidskraft og investert kapital i kraftforbransjen : DEA-analyse
av Normann Aanesland og Olaf Holm
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Næringsmiddelindustrien og EF : en gjennomgang av rapporten fra Rebild Marketing
Bjørn Strøm
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Virkning av formalingsgard og pelletsdiameter på partikkelfordeling, pelletskvalitet og næringsverdi av pelletert fôr til smågris = : Influence of grinding and pellet size on particle size distribution, pellet quality and nutritive value of pelleted feed for piglets
Janne Fossum
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Virkning av ulike sorter og utmalingsgrader på byggryns egenskaper som erstatning for langkornet ris : hovedoppgave i næringsmiddelteknologi ...
Ragnhild Solheim
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Effects of turbomilling parameters on the comminution of α-SiC
by Jesse L. Hoyer
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Chemical milling : the technology of cutting materials by etching
William T. Harris
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Wheat flour milling
Elieser S. Posner, Arthur N. Hibbs
Bok
·
Engelsk
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Effect of different protein sources on physical quality of pellet
Li, Ming
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
HACCP guidelines and its application in feed mill taking Fôrtek as a model : (a thesis paper)
submitted by Madan Raj Acharya
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Skånska möllor : väderkvarnar i Skåne
Carita Johansson
Bok
·
Svensk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Moulins et meuniers : Dans les Campagnes européenes (ixe - xviiie siècle)
Belmont, Alain
Elektronisk ressurs
·
Fransk
·
2019
·
Vis mer
Bestill
Optimizing baking quality in common wheat : the case of Cameroon
by Michael Ngigung Tayor
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Kortfattet vejledning i forsøgsplanlægning og rapportskrivning
T. Tougaard Pedersen
Bok
·
Dansk
·
1967
·
Vis mer
Bestill
Feed structure : effects on physical quality of the feed : chemical status of the feed and nutritional consequence : master of science thesis in feed manufacturing technology
Ljubisa Rakic
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Comparing the effect of cassava root and corn-based diets as sources of energy in diets for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) : master of science (M.Sc.) thesis
Odiaka Victor Kogwu
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Effects of particle size and diet form on apparent digestibility, growth performance and health of piglets : thesis for the degree of master of science in feed manufacturing technology
Tekem, Vincent Asobo
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Nutritional value and utilisation of germinated and/or fermented sorghum in weaning food = : Ernæringsmessig verdi og utnyttelse av germinert og/eller fermentert sorghum i barnemat
av Kari Helgetun
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Glossary of cereal science and technology
by Samuel A. Matz
Bok
·
Engelsk
·
1995
·
Vis mer
Bestill
Primary cereal processing : a comprehensive sourcebook
edited by Bernard Godon, Claude Willm
Bok
·
Engelsk
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny