Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
15 treff
milk fat
Mysebaserte fetterstattere i syrnede melkeprodukter = : Whey based fat replacers in fermented milk products
Elin Sæteren
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Fett i fôr til mjølkeku : omsetting av fett i vom og sammensetning av mjølkefett på rasjoner med pelletert og ekspanderbehandlet bygg og havrebasert blanding, samt ekspanderbehandlet havre/rapsbasert blanding som fettkilder
av Trine Trongmo
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kobolt i ernæringen til drøvtyggere = : Cobalt in the ruminant nutrition
Sørensen, Line Mari
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Isolering og karakterisering av fosfolipider i fettkulemembranen til geitemelk = : Isolation and characterisation of phospholipids in the fatglobulemembrane in goat milk
av Åshild Båtnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Mjølkefettsyntesen i relasjon til ernæringa hos ku
av Freddy Johnsen
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Effekt av å supplere raigrassurf#ôr med rybsfrø på rasjonsfordøyelighet og melkeproduksjon : med spesiell vekt på fettsyresammensetning i melk = Effect of supplementing conserved ryegrass with rapeseed on digestibility and milk production : with emphasis on milk fatty acid composition
Tove Rita Øvstebø
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Lettmelk : myndighetenes intensjoner og innstilling : forbrukernes reaksjoner
Bjørgen, Tore
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
"In vitro digestion of milk with different fat content and different gastric pH levels"
Laura Scarpellini
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Health information and demand for fluid milk in Norway
Malte Rogne Olsen
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
A study of potential energy sources used by cheese ripening bacteria = : En studie av potensielle energikilder brukt av bakterier involvert i ostemodning
Kim Marius Moe
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and acceptance of calorie-reduced dairy products
Susanne Bølling Johansen = Forbrukeroppfa...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Development of metabolites produced by Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus plantarum during growth on milk fat globule membrane carbohydrates
Davide Porcellato
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny