Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
106 treff
lipid content
Mjølkekvalitet i en økologisk og konvensjonell driftsform = : Milk quality in an organic and a conventional dairy production system
Ola Stene
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fettsyresammensetning i melk produsert på beite- og surfôr av raigras supplert med kraftfôr rikt på rybs = : Fatty-acid composition in milk produced on pasture and conserved ryegrass supplemented with concentrate rich in rapeseed
Fred Tore Fagereng
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Variasjon i sammensetningen av fettsyrer i kumjølk produsert på beite = : Variation in milk fatty acid composition produced by dairy cows on pasture
Ingjerd Dønnem
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fett i havre
av Jorunn Simones
Bok
·
Nynorsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Infrarød spektroskopi for hurtig analyse av lipidkomponenter i havre = : Infrared spectroscopy for rapid analysis of lipid components in oat
Gunvor Svalstuen Ruud
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Virkninger av ulike typer fett gitt i løpen på innhold av fett og fettsyresammensetningen i mjølk fra geit = : Effects of different types of fat given in abomasum on the content of fat and fatty acid composition in milk from goats
Randi Aaseth
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fôringas innvirkning på fettprosenten i geitemelk
Hancke, Karen Kristine
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Bestemmelse og sammenligning av fettsyreprofiler i melk fra ulike typer pattedyr og i ulike typer morsmelkerstatning : ved bruk av GC-MS = Determination and comparison of fatty acid profiles in milk from different mammals and in different types of infant formulas : using GC-MS
Ingjerd Johansen Vetti
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av bindevevsinnhold i kjøttsorteringer av storfe med 14 % og 21 % fett = : Survey of connective tissue in sortings of beef cattle meat with 14 % and 21 % fat
utarbeidet av Beate Helgesen og Vibeke St...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Fett i fôr til mjølkeku : omsetting av fett i vom og sammensetning av mjølkefett på rasjoner med pelletert og ekspanderbehandlet bygg og havrebasert blanding, samt ekspanderbehandlet havre/rapsbasert blanding som fettkilder
av Trine Trongmo
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Kvalifisering og kvantifisering av fettsyrer i melk fra geit, ku, sau og hest ved bruk av GC-MS = : Qualification and quantification of fatty acid in milk from goat, cow, sheep and horse with GC-MS
Marthe Kathrine Høst Jensen
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Fett i norsk matforsyning = : Fat in the Norwegian food supply
av Sigrid Berge
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fôring og fettinnhold i kumelk = : Feeding and fatcomposition [sic] in cowmilk
Natalie Skjeggestad
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Fettets betydning for utvikling av smak i Gouda-type ost med og uten tilsetning av propionsyrebakterier = : Contribution of fat to flavour development in Dutch-type cheese with and without adjunct propionic acid bacteria
Ragnhild Molstad
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av endringer i barns aksept av yoghurt når informasjon om sukkerinnhold blir gitt : preference mapping = Investigation of alterations in children's acceptance of yogurt [sic] when information on sugar content is given : preference mapping
Nils Christoffer Fremstad
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Transport av fettsyrer med ulik kjedelengde i torsk (Gadus morhua) fôret med forskjellig protein : fett ratio = Lipid transport in Atlantic cod (Gadus morhua) fed two diets with different protein : fat ratio
Henriette Hanssen
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fettsammensetning i fôr, og virkning på spekkvalitet hos slaktegris : hovedfagsoppgave ved NLH, Institutt for husdyrfag = Dietary and carcass fat quality in growing-finishing pigs
Jorunn Gunnerød
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Fettfattige pølser : en undersøkelse med ulike fetterstattere : ... hovedoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag ... = Low-fat sausages : a test with different fat substitutes
skrevet av Kjersti Anmarkrud
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vann- og fettbindingsevne i laksemuskel (Salmo salar) etter varmebehandling i vannbad eller varmeskap : hovedoppgave ved ... Akvaforsk, Institutt for husdyrfag = Water- and fat holding capacity of fish muscle from salmon (Salmo salar) during heating in water tub or heating cabinet
Lampe, Johanna Frog
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Online-analyse av vanninnhold i margarin ved hjelp av nær-infrarød spektroskopi = : Online-analysis of watercontent in margarine by near infrared spectroscopy
av Guri Nærbøe
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Effekt av slaktealder og raser på mørhet (WB) og innhold av intramuskulært fett hos storfe = : Effects of slaughter age and breed on tenderness (WB) and contents of intramuscular fat in cattle
Mari Langaker
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Analyse av lipider ved bruk av SPE og ESI-MS/MS = : Lipid analysis by SPE and ESI-MS/MS
Marianne Christiansen
Bok
·
Bokmål
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Tekstur, vann- og fettslipp i laksefarse = : Texture, water- and fat loss in minced salmon
Hanne Irene Røise
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Bruk av kjernemelkpulver i iskrem = : Buttermilk powder as an ingredient in ice cream
av Kjersti Marie Strand
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Inulin benyttet som fetterstatning i iskrem = : Inulin used as fatreplacer in ice cream
av Lotte Conradsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kvantitativ analyse av bindevev og fett i kokte kjøttpølser ved hjelp av autofluorescens spektroskopi = : Quantification of connective tissue and fat in cooked sausage by autofluorescens spectroscopy
Bjørn Tore Rotabakk
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Fett i mat relatert til helse : hovedvekt på fettsyresammensetning : hovedoppgave = Fat related to health : main focus on fatty acids
Tonje Holte
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Virkning av fett i for på tilvekst, farge og andre kvalitetsparametere
av Steinar Nordvoll
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Effekt av temperatur og umetta feitt i fôret på vekst, overleving og cellemembranstyrke til raude blodceller hos atlantisk laks, Salmo salar L.
av Judith Helen Tørvi
Bok
·
Nynorsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny