Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
36 treff
fish oils
Det farlige oljeeventyret : historien om hval- og fiskefett i margarinen
Hånes, Hanna
Bok
·
Bokmål
·
2023
·
Vis mer
Bestill
Effects of hydrogenated fish oil in experimental colorectal carcinogenesis in A/J mice
Lisa Berg Ajmi
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Anthocyaniner son antioksidanter i tran?
Larne, Elin Gunnarsdottir
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilske oljer i fôr til atlantisk laks (Salmo salar) : effekt på kvalitet til fersk og islagret laks = Vegetable oils in the diet for Atlantic salmon (Salmo salar) : effect on quality of fresh and ice-stored salmon
av Ellen Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Omega-sonen : høykonsentrert fiskeolje - et medisinsk mirakel?
Barry Sears ; oversatt av Dag Biseth
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
What can we do to prevent vitamin D deficiency among risk groups in Norway?
Ahmed Ali Madar
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Emulsjonssystemer med laktoferrin, metmyoglobin og torskelverolje : effekt av laktoferrinets jernmetningsgrad og tilsetning av askorbinsyre på nedbrytning av olje og oksidasjon av proteiner = Emulsion systems consisting of lactoferrin, metmyoglobin and cod liver oil : effect of iron saturation of lactoferrin and addition of ascorbic acid on oil degradation and protein oxidation
Camilla Elise Jørgensen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Kontraksjon og kvalitetforandringer [sic] av pre-rigor filétert atlantisk laks : effekt av fôrolje og levendekjøling [sic] : hovedoppgave våren ... = Contraction and quality changes of pre-rigor fillets of Atlantic salmon as affected by dietary oil and live chilling
av Rune Tomter
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på fryselagret Atlantisk laks (Salmo salar L.) fôret med innblanding av alternative oljer = : Quality of freezed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed different dietary oils
av Arild Møllenhus
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Innleggene fra SSFs 50-års jubileumsseminar
Sildolje- og sildemelindustriens forskningsinstitutt
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Fish oils in nutrition
edited by Maurice E. Stansby
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
n-3 fish oils in clinical medicine
Bok
·
Engelsk
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Seafoods and fish oils in human health and disease
John E. Kinsella
Bok
·
Engelsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Antioxidants stabilizing Fish oils : effect of antioxidant, Storage temperature and type of Fish oil = Antioksidanter for stabilisering av fiskeoljer : effekt av antioksidant, lagringstemperatur og type fiskeolje
Mari Kristine Kasbo
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Feeding of partially hydrogenated fish oils to rats in comparison with partially hydrogenated soybean oil and refined rapeseed oil : a combined chronic oral toxicity and carcinogenicity study with in utero phase
by Iain F. Duthie ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Does intake of oxidized fish oil affect cardiovascular risk markers and plasma lipids in healthy subjects?
Inger Ottestad
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Lipids in fish diets : special emphasis on lipid transport and oxidative stress
Marte Avranden Kjær = Lipider i fiskefôr ...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Release of fatty acids from salmon oil and muscle during in vitro digestion : impact of a meal composition = Frigjøring av fettsyrer fra lakseolje og laksemuskel ved in vitro fordøyelse : effekten av måltidssammensetning
Kristi Ekrann Aarak
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Effect of starch content, moisture, oil, drying and coating on physical quality of extruded fish feed
Jacobsen, Hans Jákup
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Oil qualities and effect on health markers in Atlantic salmon liver cells
Marina Lalic
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Fish oil and blood-vessel wall interactions : proceedings of the International Symposium held in Granada (Spain) February 23-25, 1990
editors: P. M. Vanhoutte, Ph. Douste-Blaz...
Bok
·
Engelsk
·
1991
·
Vis mer
Bestill
Analysis of early lipid oxidation in foods with n-3 fatty acids
Elisabeth Olsen = Analyse av tidlig lipid...
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Risk of coronary heart disease with special emphasis on intake of trans fatty acids from hardened fish oils
by Kari Almendingen
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
The use of ω3 polyunsaturated fatty acids in total syntheses of natural products (with methylene interrupted Z-double bonds) = : Bruk av ω3 flerumettede fettsyrer i totalsyntese av naturprodukter (med Z-dobbeltbindinger avbrutt av enkeltstående metylengrupper)
Anne Marie Langseter
Bok
·
Engelsk
·
2013
·
Vis mer
Bestill
Vibrational spectroscopy and chemometrics for rapid and reliable characterisation of foods : a few aspects concerning Raman spectroscopy
Nils Kristian Afseth = Vibrasjonsspektros...
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Vitamin D security in Northern Norway in relation to marine food traditions
by Magritt Brustad
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin Hallenstvedt
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Omega-3 fatty acids in health and disease
edited by Robert S. Lees, Marcus Karel
Bok
·
Engelsk
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Effects of dietary oxidation status and vitamin E level on performance, fillet quality and robustness to acute stress in Atlantic salmon (Salmo salar L.) : master thesis in aquaculture
Ai (Hang Tran Nguyen)
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
A study of selected encapsulation techniques of OliVita oil (seal- and olive oil) : processing, stability and health effects
Linda Christine Saga
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny