Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
112 treff
fish fillets
Kvalitetsutvikling i modifisert atmosfærepakket laks med karbondioksid-emitter ved bruk av lavt gass/produkt-forhold = : Quality development in modified atmosphere packed Atlantic salmon by the use of a carbon dioxide-emitter and a low gas/product ratio
av Johan Heggland og May-Liss Røsberg
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Listeria monocytogenes i rakefisk
forfattere: Hanne Birkelund, Magne Yndest...
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Natriumbikarbonat injeksjon i fersk laks pakket i redusert frivolum av modifisert atmosfære = : Sodium bicarbonate injection in fresh salmon packed in reduced headspace of modified atmosphere
av Lars Erik Pettersen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis andre utgaver og formater av Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Flere utgaver og formater
Vis andre utgaver
Punktskrift
Daisy lydbok
Vis flere utgaver
· På flere formater:
Punktskrift
·
Daisy lydbok
Lagring av torskefilet pakket i modifisert atmosfære : sammenlignende forsøk med fersk og tint filet
av Margrethe Esaiassen og Leif Akse
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging og overvåkning av radioaktivitet i saltvannsfisk i nordområdene
forfattere: Bodhild Øvrevoll ... [et al.]...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging og overvåkning av radioaktivitet i saltvannsfisk i nordområdene
Inger Alstad, Inger M.H. Eikelmann
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Måling av tekstur i laks ved hjelp av kramer og spektroskopi = : Measurement of texture in salmon by kramer and spectroscopy
av Lars Petter Swensen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Norske konsumenters holdninger til oppdrettsfisk : hovedoppgave våren ... = Norwegian consumers' attitudes toward farmed fish
av Marit Gjerstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Frysekapasitet for nitrogenfryser : hovedoppgave ... = (Freezing capacity of nitrogen freezer)
Lars Petter Haram
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Sjømat : råstoff, produksjon og anvendelse : lærebok for Vg1 naturbruk, Vg2 fangst og fiske og Vg2 akvakultur
Stein Mortensen, Ragnar Nortvedt og Trond...
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Isolering og karakterisering av Carnobacterium i vakuumpakket kaldrøkt laks = : Isolation and characterization of Carnobacterium in vacuum-packaged cold smoked salmon
av Åslaug Skøien Varsi
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Fargemåling på torskemuskel (Gadus morhua L.) = : Colour measurements on cod muscle (Gadus morhua L.)
Henriette Elisabeth Strømve
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Effekt av tilsetningsstoffer i fôr på kvalitetsegenskaper hos oppdrettstorsk (Gadus morhua) : hovedoppgave ved Institutt for husdyrfag
Oddhild Førde og Olaf Skjærvik
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
HACCP : en del av kvalitetssystemet i fiskeindustrien : utarbeidelse av HACCP-plan for en produksjonslinje hos Sunnmørsfisk A/S = HACCP : a part of the quality assurance system in the fish industry : development of a HACCP-plan for a production line at Sunnmørsfisk A/S
av Ane Grjotheim
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Arvelig variasjon og sammenheng mellom sluttvekt, filetfarge, total filetfett, og synlig filetfett hos atlantisk laks (Salmo salar) : hovedfagsoppgave = Genetic variation and correlation between body weight, fillet colour, fillet fat and depot fat in Atlantic salmon (Salmo salar)
av Madalena Van Quynh Nguyen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vatnbindingsevne i laks (Salmo salar) prosessert etter sous vide metoden : kartlegging av effektar ved bruk av ulike forbehandlingsmetodar = Water binding capacity in salmon (Salmo salar) processed with sous vide method : surveying of effects with use of different pre-treatment methods
av Martin Sunde
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av miljøgifter i fisk og skalldyr fra nord-områdene
Terje Solberg ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Tekstur, vann- og fettslipp i laksefarse = : Texture, water- and fat loss in minced salmon
Hanne Irene Røise
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på torsk (Gadus morhua L.) : frysing og salting av pre-rigor og post-rigor fileter = Quality of Atlantic cod (Gadus morhua L.) : freezing and salting of pre-rigor and post-rigor fillets
Marianne Berner
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Det smaker av fisk
Finn Edvin Hansen, Kåre Vidar Pedersen ; ...
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Undersøkelse av metode for teksturmåling i laks : et lagringsstudium
av Stein Ove Korneliussen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilske oljer i fôr til atlantisk laks (Salmo salar) : effekt på kvalitet til fersk og islagret laks = Vegetable oils in the diet for Atlantic salmon (Salmo salar) : effect on quality of fresh and ice-stored salmon
av Ellen Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Saltdiffusjon i prerigor filetert laks = : Salt diffusion in prerigor filleted salmon
av Roar Furuhaug
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Lagring av lakseavskjær (Salmo salar) : endring i kvalitetsparametre = Storage of salmon fillet waste (Salmo salar) : changes in quality
av Lene-Birgitte Netskar
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Kaldfisk : fersk laks i lengre tid = [Live chilling of salmon to improve end product quality : live chilling of salmon maintains freshness for longer]
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av tungmetaller og kloroganiske miljøgifter imarin fisk fanget i Sør-Norge
forfattere: Terje Solberg... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av mulige nerveskader etter arbeid med akrylamid-holdig tetningsmiddel i Romeriksporten
Helge Kjuus ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging og fremtidig organisering av Norsk musikksamling og Norsk lydarkiv ved Nasjonalbibliotekavdelingen i Oslo
utarbeidet av en arbeidsgruppe nedsatt av...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Virkning av fett i for på tilvekst, farge og andre kvalitetsparametere
av Steinar Nordvoll
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny