Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
13 treff
cured meat
Vekst og overlevelse av patogen Escherichia coli under betingelser relevante for spekepølse = : Growth and survival of pathogenic Escherichia coli under conditions relevant for cured sausage
Abdelghani, Ahmed Moheyeldin
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Enzymanalyser i norsk råstoff til spekeskinke = : Analysis of enzyme activity in Norwegian raw materials to dry - cured ham
Elin Krysko Næristorp
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Vannaktivitet (aw) i spekevarer : kartlegging av norske produkter i 1994
Ivar Hellesnes
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Overlevelse av Escherichia coli i spekepølseprosessen under lagring og varmebehandling = : Survival of Escherichia coli in dry-cured sausages during storage and heating conditions
Hasida Bukvic
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av spekepølse med elgkjøtt som ingrediens : en mattrygghetsvurdering av viltkjeden = Production of dry fermented sausage with meat from moose (Alces alces) as an ingredient : a food safety assessment of the game chain
Ole Anders Moskaug
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Faktorer som påvirker opptak og utjevning av salt under produksjon av spekeskinke = : Factors affecting the uptake and distribution of salt during the production of dry-cured ham
av Torunn Thauland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Akselerert modning av spekepølser : effekt av proteinaser og mangan på pH-senkning
Magnhild Mo Krogh
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Antimikrobiell aktivitet (bakteriosiner) i melkesyrebakterier isolert fra spekepølse
Christina Inger Mørtvedt
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Effekt av bakteriofaginfeksjon i startkulturen Lactobacillus plantarum ATCC 8014 under spekepølsefermentering
av Oddvin Sørheim
Bok
·
Nynorsk
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Tilsetting av løpekasein i farseprodukter og spekepølser
Sveinung Dale
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Analysis of salt in dry-cured ham and dried salted cod using computed tomography
Torunn Thauland Håseth = Analyse av salt ...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The determination of triglyceride and phospholipid fatty acid composition in the subcutaneous adipose tissue of dry-cured hams
Anne Christine Aase
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Influence of light wavelengths on the colour degradation of bologna
Cecilie Hegreberg Westereng
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny