Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
10 treff
butter
Uro i skolen : hva gjør vi? : klasseledelse, effektive tiltak, læringsmiljø
Inger Bergkastet, Heidi Amundsen, Synne B...
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av margariner og smør : enzymatisk hydrolyse av lipider = In vitro digestion of margarines and butter : enzymatic hydrolysis of lipids
Hege Rivedal Ødegaard
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Veiledning i melkestel for husholdningselever, husmødre og budeier
af Sigrid Stenseth ; med forord af K.K. H...
Bok
·
Bokmål
·
1899
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Produksjonstekniske forhold for kjernefløten og for smøret : og hvilken virkning disse kan ha på konsistens, lukt og smak på smøret
hovedoppgave av Morten Gjefsen
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Vis mer
Bestill
Aromakomponenter i smør
hovedoppgave av Solveig Øvren
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Syrning av fløte med ulike kulturer og tid- og temperaturkombinasjoner og disse faktorenes innvirkning på aromaen i smør
hovedoppgave av Åse Spangelo og Guri Wike...
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Hovedoppgave ved Meieriinstituttet, avdeling Meieriøkonomi, Norges landbrukshøyskole. Del 1. Kunnskap, holdning, adferd til melk, smør, margarin hos fire grupper studenter i ulike studier. Del 2, Forbruk, betydningen for næringstilførsel, bruksmåter av melk, smør og margarin
av Solveig Melnes
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Shea butter republic : state power, global markets, and the making of an indigenous commodity
Brenda Chalfin
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Fluorescence spectroscopy of food lipid oxidation
Annette Veberg = Fluorescensspektroskopi ...
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Foderfedt til malkekøer : mælkeydelse, sammensætning og kvalitet af mælk og smør = Dietary fat to dairy cows : milk yield, composition and quality of milk and butter
ved John E. Hermansen ... [et al.]
Bok
·
Dansk
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny