Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
109 treff
fresh products
En undersøkelse av spesialmatprodusenters mulighet til å tilegne produkter merverdi gjennom valg av merkekonsept = : A study of farmers' opportunity to assign added value to food specialties [sic] by choosing a brand concept
Marius Værdal
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Frukt, bær og grønt
Sylvia Danielsson ; oversatt av Eirik Myh...
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Frukt, bær og grønt = : Frukt, bär och grönt
Sylvia Danielsson ; oversatt av Eirik Myh...
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Råvarer med muligheter : marine biprodukter
Sigrun Bekkevold, Trude Olafsen
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Plantemøtet Østlandet 2007 : mat og matkvalitet, bioenergi, klimaeffekter, økologisk landbruk, plantehelse og plantevern, tunneldrift i bær og grønnsaker, korn, potet, grønnsaker og urter, bær
Plantemøtet Østlandet
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Lagerrom for friske planteprodukter med pustende himling, supplerende befuktning og supplerende kjøling
av Trygve Græe
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Evaluering av merkebestemmelser for uemballerte matvarer
Reidun Heggem og Oddveig Storstad
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kaldfisk : fersk laks i lengre tid = [Live chilling of salmon to improve end product quality : live chilling of salmon maintains freshness for longer]
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Opptak av DDT i planter
Trine Eggen ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Arbeidseffektivitet ved sortering og pakking av frukt, grønnsaker og poteter
Rolf Berntsen
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Vis mer
Bestill
Norsk frukt og grønt 2007 = : Norwegian fruit and vegetables 2007
Guro Dæhlen, Ivar Pettersen
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Bondens marked : en attraktiv markedskanal for nyskapende nisjeprodusenter? : resultater fra en spørreundersøkelse = Farmers market : a favourable marketing channel for innovative niche producers? : results from a vendor survey
Ola Flaten, Asbjørn Veidal, Mads Svenneru...
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
CO i pakkegass for kjøtt : økonomiske konsekvenser for verdikjeden ved et mulig forbud
Erland Kjesbu, Håvard Mjelde
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilfagdagen 99
Vegetabilfagdagen 99
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Metoder til bestemmelse av vitamin C i friske planteprodukter : basert på forsøk med bær
av Bente Ruud
Bok
·
Bokmål
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Fordeling av fibre i fersk fiberarmert betong : masteroppgave ... fagområde konstruksjonsteknikk = Distribution of fibers in fresh fiber reinforced concrete
utført av: Eirik Birkeland Nikolaisen
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
En sammenligning av Norvegia ost produsert ved 3 ulike meierier i Norge : variasjonen mellom ost produsert samme dag, og effekt av melkens alder på modningen og kvaliteten på osten = Comparison of Norvegia cheese made in 3 different commercial dairies in Norway : variation between cheese produced the same day, and the effect milk age has on ripening and quality of the cheese
av: Håvard Vidvei
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Tekstur, vann- og fettslipp i laksefarse = : Texture, water- and fat loss in minced salmon
Hanne Irene Røise
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager Gouda-type ost : ystingsoptimalisering = Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat Dutch-type cheese : cheese making optimalisation
Cathrine Rabben
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiologisk utvikling i upasteurisert melk inkubert ved 22°C : effekt tilsatt syrekultur = Microbiological development in unpasteurisert [sic] milk incubated at 22°C : effect of added starter culture
av Nasro Hussein Mahamed
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Natriumbikarbonat injeksjon i fersk laks pakket i redusert frivolum av modifisert atmosfære = : Sodium bicarbonate injection in fresh salmon packed in reduced headspace of modified atmosphere
av Lars Erik Pettersen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Anvendelse av intelligent emballering (Tid Temperatur Indikator) på modifisert atmosfære pakket (MAP) fisk = : Use of intelligent packaging (Time Temperature Indicator) on modified atmosphere packaging (MAP) fish
av Camilla Øvregård
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av melkesyrebakterier som beskyttende kulturer mot Listeria monocytogenes i ferdig oppkuttede salatblandinger pakket i modifisert atmosfære = : Use of lactic acid bacteria to inhibit growth of Listeria monocytogenes in ready-to-eat mixed salads packed in modified atmosphere
av Malin Borg
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Mikrobiell flora i ferdigkutta salatblandinger : betydningen av lagringsbetingelser og isbergsalatens geografiske opprinnelse = Microbial flora in fresh-cut salads : importance of storage conditions and geographical origin
av Signe Linda Flateland
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Ernæringsmessig holdbarhet av minimalt prosesserte grønnsaker pakket i modifisert atmosfære = : Nutritional quality of minimally processed vegetables packed in modified atmosphere
Gyrd Omholt-Jensen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetseigenskapar hos bringebærsortar for friskkonsum : hovudfagsoppgåve = Quality components of red raspberry cultivars for the fresh fruit market
av Rigmor Standal
Bok
·
Nynorsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Dyrkingssystem for jordbær til friskkonsum : hovedfagsoppgave 1998 ved Norges landbrukshøgskole, Institutt for plantefag = Cultivation of strawberries for the fresh market
av Dagfinn Mysen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Innvirkning av rå stoff og prosesseringsmåter på akrylamid
Lothe, Olga Shapovalova
CD-ROM
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny