Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
8 treff
hydrolyzed proteins
Isolering av peptider fra fiskehydrolysat som hemmer angiotensin I konverterende enzym (ACE)
av Elisabeth Kildal
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
The use of whey and hydrolysed whey protein in bakery products and the effect on some functional properties
Ingrid Mollan Jensen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Whey proteins as emulsifiers and stabilizers in high-pressure processed dressings : relationship between microstructure, sensory properties and aroma release
Kirsti Forstrøm Christiansen = Myseprotei...
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
In vitro digestion of caprine whey proteins by human gastrointestinal juices : effect of whey hydrolysates and peptides on in vitro cell responses = In vitro fordøyelse av myseproteiner fra geit ved humane gastrointestinale sekreter : effekt av myseprotein i hydrolysater og mysepeptider på in vitro cellekulturer
Ellen Kathrine Ulleberg
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Effect of milk proteins and their hydrolysates on in vitro immune responses = : Effekt av melkeproteiner og melkeprotein hydrolysater på in vitro immunrespons
by Ellen Kathrine Eriksen
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
The use of whey hydrolysates as ingredients in bread = : Bruk av mysehydrolysater som ingredienser i brøs
Knutssøn, Stine Marie Råbakk
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Enrichment of plant-protein based diets for Nile tilapia (Oreochromis niloticus) with krill protein hydrolysate with high concentration of phospholipids rich in n-3 fatty acids : master thesis (30 credits)
Hao Zhang & Haibo Wang
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Antimicrobial and antioxidant activity of whey and hydrolysates from goats milk = : Antimikrobiell og antioksidant aktivitet til myse og hydrolysater fra geitemelk
by Irene Berge
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny