Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
55 treff
goat milk
Virkninger av ulike typer fett gitt i løpen på innhold av fett og fettsyresammensetningen i mjølk fra geit = : Effects of different types of fat given in abomasum on the content of fat and fatty acid composition in milk from goats
Randi Aaseth
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Laktoferrin i norsk geitemelk : analyse av individuelle forskjeller : identifisering og kvantifisering
Grøtte, Cecilie B
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Isolering og karakterisering av fosfolipider i fettkulemembranen til geitemelk = : Isolation and characterisation of phospholipids in the fatglobulemembrane in goat milk
av Åshild Båtnes
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar smaken i geitemjølk på fjellbeite = : Factors affecting the flavour in goat milk on mountain pasture
Anders Eide
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Økonomiske beregninger av økologisk geitemelkproduksjon i Lofoten
Ole Kristian Stornes
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av ulike osteslag (ku og geit) : proteinnedbrytning og peptiddannelse gjennom fordøyelsen = In vitro digestion of different kinds of cheese (cow and goat) : protein degradation and peptide formation through digestion
Ina Aksnes Lian
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Effekt av Body Mass Index (BMI) ved kjeing på geitmelkkvalitet = : Effect of body mass index (BMI) at kidding on the goat milk quality
Svetlana Borodina
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
In vitro fordøyelse av geitmelk : modelloptimalisering = In vitro digestion of caprine milk : model optimalisation
Tove Løvik
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Fordøyelse av melk og pulverpreparater fra ku og geit med humane enzymer : antibakterielle effekter
av Valentina Berner
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Kaseinvarianter og kaseinhaplotyper hos norsk geit og deres effekt på innholdet i melka og melkas produksjonsegenskaper = : Casein variants and casein haplotypes in Norwegian goat and their effect on milk and milk production traits
Grunde Stener Pellerud
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Geitmjølk : genetiske variantar av αs1-kasein og effektar på eigenskapar i mjølka = Goats milk : genetic variants of αs1 casein and effects on milk properties
av Ragnhild Nordbø
Bok
·
Nynorsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Norsk geitemelk til Taiwan : markedsanalyse med forslag til valg av målgrupper og posisjonering av TINE's geitemelkpulver = Norwegian goat's milk to Taiwan : a market analysis with a suggestion for target marketing and positioning of TINE's goat's milk powder
Vengnes, Mari
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Emulgeringsegenskaper av geitkasein og alginat = : Emulsifying properties of goatcasein and alginate
av Therese Birgitte Engar Andersen
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Geitmjølk : driftsforhold og kvalitet
av Bente Bjørgum
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av frokostcerealer basert på lokalt råstoff fra Nord-Gudbrandsdalen : hovedoppgave
av Gro Anita Hansen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Geitmjølksmak : fakta og hypoteser
av Trygve Skjevdal
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av genetiske proteinvarianter og løpningsegenskaper i geitmelk
av Brit Ege Ellingsen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Enkelte forhold vedrørende yoghurtkulturens metabolisme ved vekst i ku- og geitmelk
hovedoppgave av Wenche Johanne Knutsen
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Teknologiske aspekter ved framstilling av honningyoghurt fra kumelk og fra ultrafiltrert geitmelk : hovedoppgave i meieriteknologi
Svenn Arne Schei
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av fast og rørt yoghurt av ku- og geitmelk med økning av tørrstoff til ulike nivå ved ultrafiltrering og tilsetning av melkepulver
hovedoppgave av Marianne Dahl
Bok
·
Bokmål
·
1982
·
Vis mer
Bestill
Dessertost av ku- og geitmelk : sammenligning, modning og lagring
hovedoppgave av Johan Dahl
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Dessertost ystet av geitmelk : modning og lagring
hovedoppgave av Jostein Kolberg
Bok
·
Bokmål
·
1980
·
Vis mer
Bestill
Dessertost ystet av geitmelk
Eli Ellingsen
Bok
·
Bokmål
·
1979
·
Vis mer
Bestill
Virkningen av ku- og geitkasein, geitmyseprotein og smakstilsettinger i smørbar smeltost produsert av hvit geitost
av Erik Bård Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Quality goat milk for rennet coagulated cheese = : Kvalitetsmelk for hvit geitost
Lise Brunborg Jakobsen
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Free fatty acids and off-flavours in goat milk : effect of energy balance and different feeding regimes
Margrete Eknæs = Frie fettsyrer og smaksf...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Production and utilization of ewe and goat milk : proceedings of the IDF/Greek National Committee of IDF/CIRVAL Seminar held in Crete (Greece) 19-21 October 1995
IDF/Greek National Committee of IDF/CIRVAL Seminar
Bok
·
Engelsk
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Goat : meat, milk, cheese
Bruce Weinstein and Mark Scarbrough ; Pho...
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Influence of milking machines on goat's milk quality in a Norwegian field study : 6th international symposium on the milking of small ruminants : Athen, 26.9-1.10.98
Odd Rønningen, Tor Lunder
Bok
·
Engelsk
·
1998
·
Vis mer
Bestill
New uses of an agricultural product? : a case study of development in an industrial network
Magnar Forbord
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny