Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
75 treff
concentrates
Effect of different inclusion level of extruded corn on apparent digestibility of the cattle ration
Atienza Toro, Christian Ricardo
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Improved nutritional value of fish feed with plant protein ingredients by means of organic acid salts and solid state fermentation = : Forbedret næringsverdi i fiskefôr med planteproteinfôrmidler ved hjelp av organiske syresalter og faststoff fermentering
Gao, Youling.
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Free fatty acids and off-flavours in goat milk : effect of energy balance and different feeding regimes
Margrete Eknæs = Frie fettsyrer og smaksf...
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Effects of pre-slaughter fattening systems and gender on the sensory profile and fatty acid composition of meat from lamb
Lind, Vibeke
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Strategies for improving quality of meat produced from lambs and goats in Norway and in Tanzania : influences of species, breed, sex, age and diet
Daniel Elius Mushi
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
Digestion of feed-technologically processed cereals in exercised horses
Idun Rosenfeld = Fordøyelse av fôrteknolo...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Antioxidants stabilizing Fish oils : effect of antioxidant, Storage temperature and type of Fish oil = Antioksidanter for stabilisering av fiskeoljer : effekt av antioksidant, lagringstemperatur og type fiskeolje
Mari Kristine Kasbo
Bok
·
Engelsk
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Effects of variation in whey and processing factors on whey protein concentrates : composition and gelation properties
Anne-Grethe Johansen = Effekter av varisj...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Protein value of expander-treated barley and oats for ruminants
Egil Prestløkken = Proteinverdi av ekspan...
Bok
·
Engelsk
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
"Purification of lactoferrin from goat whey protein concentrate and in vitro digestion using human gastrointestinal enzymes" : master degree in "Food science and technology"
Davide Capelli
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Replacing fishmeal with alternative protein sources from Antarctic krill (Euphausia superba) and pea protein concentrate : effects on physical quality of extruded fish feed
Teshome Begashaw Ayele
Bok
·
Engelsk
·
2009
·
Vis mer
Bestill
The use of whey and hydrolysed whey protein in bakery products and the effect on some functional properties
Ingrid Mollan Jensen
Bok
·
Engelsk
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Conformational changes of proteins in soy protein concentrate and Maillard reaction development result from moist - heat treatment
Vukasin Draganovic
Bok
·
Engelsk
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Passage kinetics and digestion of feed-technologically processed cereals in exercised horses = : Passasjeteknikk og fordøyelse av fôrteknologisk behandlet kraftfôr hos hester i trening
Idun Rosenfeld
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Comparison of white flakes and defatted soybean meal as protein sources partly replacing LT fish meal in extruded feed for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) : thesis for the degree of Master of science in Aquaculture
by Youling Gao
Bok
·
Engelsk
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny