Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Telugu
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
91 treff
ingredients
Reologiske studier av tekstur i mozzarella ost = : (Rheological studies of texture in mozzarella cheese)
av Ivar Hove
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Supper for 4 årstider
tekst og oppskrifter: Anna Sjögren ; [fot...
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla = : Buttermilk and mikroparticulated [sic] whey protein as ingredients in Dutch custard (Vla)
Jostein Nordli
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser i Vla : kopi av oppgave og vedlegg
Jostein Nordli
CD-ROM
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Det smaker av tradisjon
Siv Randi Kolstad ; [fotografier: Esten B...
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Fiberrike ingredienser i fôr til fjørfe : effekt av bygg på produksjonsresultater for slaktekylling og erteskallfiber på energiverdi for voksne haner = Ingredients rich in fiber in feed for poultry : effect of barley on production of broiler chickens and fiber from pea hull on energy value for adult cockerels
Ragnhild Sandnes
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
4 kokker & 4 årstider : Bondens marked Trøndelag
Anne Huitfeldt ; foto: Steinar Johansen ;...
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Mat av melk
Bjarne Oterholm
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager Gouda-type ost : ystingsoptimalisering = Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat Dutch-type cheese : cheese making optimalisation
Cathrine Rabben
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Variasjon i kvalitetsparametre hos slaktegris og betydning av råstoffsortering for kvalitet av kokt skinke = : Variations in pork quality and importance of selecting raw materials for cooked ham quality
av Marit Fjeldbo Fredriksen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Innblanding av PSE-kjøtt i grillpølser
Holm, Anne Cecilie Ragna
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Tilsetting av blodpulver i brød
hovedoppgave av Marianne Stordal
Bok
·
Bokmål
·
1981
·
Vis mer
Bestill
Rypsfrø til mjølkeku : effekt av rypsfrø i kraftfôret på fôropptak, omsetning av fôret i fordøyelseskanalen, mjølkeproduksjon og kjemisk sammensetning av mjølka = Rapeseeds for dairy cow : effects of rapeseeds in concentrate mixture on feed intake, digestibility of feed in the digestive tract, milk production and chemical composition of milk
av Laila Iren Nersveen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mat fra fjord og fjell : Bondens marked Bergen
Christopher Haatuft ; [foto: Thor Brødres...
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Bruk av fersk kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Fresh buttermilk as an ingredient in ice cream
av Marianne Hansen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Våtorganisk avfall som råmateriale til fôr og gjødsel
Odd Jarle Skjelhaugen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Metode for prøving av råstoff som skal inngå i fôrblandinger til mink
Odd-Ingar Widnes, Jon Asper
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Frysing av smelteråstoff til taffelost norvegia : effekt på ostens og smelteostens kvalitet
av Astrid Grimstvedt
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Rått, karbohydratfritt fôr til hund : vurdering av råvarer, næringsinnhold, hygienisk kvalitet og smakelighet = Raw, carbohydrate free diets for dogs : evaluation of ingredients, nutrient content, hygienic quality and palatability
Maria Therese Tjernsbekk
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av et energirikt drikkeprodukt basert på frukt og bær = : Development of a fruitbased drink with a high amount of energy
Eva Karine Berge Hansen og Signe Pedersen...
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Videreutvikling av Salma lakse salami = : Further development of Salma salmon salami
Anders Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Bruk av membranfiltrert kjernemelk som ingrediens i iskrem = : Membrane filtered buttermilk powder as an ingredient in ice cream
Nina Jørgensen
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av stabil og holdbar vaffelrøre : effekten av homogenisering, tradisjonell varmebehandling og pulserende elektrisk felt : mastergradsoppgave ved Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap ... = Development of shelf stable waffle mix : effects of homogenisation, traditional heat treatment and pulsed electric field
Nygård, Tor-Egil
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av havredrikk fermentert med probiotiske bakterier = : Development of an oatdrink fermented with probiotic bacteria
av Anette Roll Mosland
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekten av råvarer og prosessbetingelser på egenskaper hos fersk pasta = : The effect of raw materials and processing variables on the quality of fresh pasta
av Tina Lee Vangen
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Effekt av råvarer og proteinnivå på relevante kvalitetsparametre i kjøttpølse = : Effects of raw materials and protein level on relevant quality parameters in meat sausage
av Vegard Herman Segtnan
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Jernkvalitet og farge på kjøttpudding tilsatt små mengder helblod eller avfarget blodemulsjon : hovedoppgave i næringsmiddelteknologi ...
Inger Margaret Oellingrath
Bok
·
Bokmål
·
1983
·
Vis mer
Bestill
Tørrfôr til hund : produksjon, råvarer og næringsverdi ut fra fordøyelighetsforsøk med kommersielle tørrfôrtyper
av Ann-Torill Pedersen
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny