Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
91 treff
proximate composition
Mat og medisin
Bjørndalen, Gunn Elin Aa. (red.)
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Verdiprøving i raudkløver 1979-1988 : metodar og resultat av sortar
manus er skrevet av: Steinar Bø
Bok
·
Nynorsk
·
1996
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Sortsvurdering i rødrips
av Marianne Leisner
Bok
·
Bokmål
·
1984
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av biokjemisk innhold i copepoder som basis for kvalitetsvurdering av fôr i oppdrett av marin fiskeyngel = : Analysis of biochemical components in copepods for evaluation of feed quality in juvenile production of marine fish
Terje van der Meeren
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Appelsinjuice - redelighet og næringsinnhold : SLan prosjekt 1994 og 1995
Anna Walde
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Nær-infrarød refleksjons-spektrometri : feilkilder og oppdaging av feil ved analyse av fett, protein og vann i kjøtt
hovedoppgave av Hilde Kraggerud
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Vis mer
Bestill
Faktorar som påverkar partikkeldistribusjonen i kraftfôr : hovudoppgåve = Factors affecting particle distribution in concentrates
av Linda Nyvoll Antonsen
Bok
·
Nynorsk
·
2001
·
Vis mer
Bestill
EØS-informasjon fra Statens næringsmiddeltilsyn. Temaark nr 4. Merking m.v. av næringsmidler. Identifikasjonsmerking av næringsmiddelpartier. Deklarasjon av næringsinnhold
Bok
·
Bokmål
·
1994
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Infrarød spektroskopi på råmelk : sammenligning av infrarød og nær infrarød spektroskopi til kvantifisering av hovedkomponeneter [sic] i råmelk
skrevet av Gunvor Irene Dingstad, Elisabe...
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Byggsorter dyrket i Norge : egenskaper ved produksjon av malt og øl = Norwegian grown barley : properties for malting and beer brewing
av Renate Kruge Solberg
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Vatnbindingsevne i laks (Salmo salar) prosessert etter sous vide metoden : kartlegging av effektar ved bruk av ulike forbehandlingsmetodar = Water binding capacity in salmon (Salmo salar) processed with sous vide method : surveying of effects with use of different pre-treatment methods
av Martin Sunde
Bok
·
Nynorsk
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Slank med fedmefaktor : 7 nye og virkningsfulle råd
Birger Svihus
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Rypsfrø til mjølkeku : effekt av rypsfrø i kraftfôret på fôropptak, omsetning av fôret i fordøyelseskanalen, mjølkeproduksjon og kjemisk sammensetning av mjølka = Rapeseeds for dairy cow : effects of rapeseeds in concentrate mixture on feed intake, digestibility of feed in the digestive tract, milk production and chemical composition of milk
av Laila Iren Nersveen
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Vegetabilske oljer i fôr til atlantisk laks (Salmo salar) : effekt på kvalitet til fersk og islagret laks = Vegetable oils in the diet for Atlantic salmon (Salmo salar) : effect on quality of fresh and ice-stored salmon
av Ellen Sivertsen
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Effekt av uløselig fiber i fôr til slaktekylling : hovedfagsoppgave 1999 = Effect of insoluble fibre in broiler chicken diets
av Harald Hetland
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Reinrot - en ny plante med mange muligheter : en litteraturoversikt
Steinar Dragland
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Brokkoli : kvalitet og ernæringsverdi
Randi Seljåsen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekt av lyskvalitet på vekst og innholdsstoffer i salat = : Effect of light quality on growth and phytochemical content in lettuce
Christopher Rodriguez
Bok
·
Bokmål
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Rått, karbohydratfritt fôr til hund : vurdering av råvarer, næringsinnhold, hygienisk kvalitet og smakelighet = Raw, carbohydrate free diets for dogs : evaluation of ingredients, nutrient content, hygienic quality and palatability
Maria Therese Tjernsbekk
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsutvikling av Normanna = : Quality development of Normanna blue cheese
Guri Veiseth
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Ernæringsmessige og kjemiske eigenskapar ved fraksjonar av BioProtein = : Nutritional and chemical characteristics of fractions of BioProtein
av Janna Randi Kringeland Frøyland
Bok
·
Nynorsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekt av ulike syrekulturer på modning av ost ystet med Gouda-type teknikk tilsatt en GDH⁺ Lactobacillus plantarum = : Effect of different starters on the ripening of cheese made with Gouda type technique added a GDH⁺ Lactobacillus plantarum
Sigrid Eidet og Mona Mjånes
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Dyrking av vegetabilske proteinfôrmidler : et alternativ til korn? = Growing vegetable protein feed : an alternative to grain?
av Glenn Finnestad & Anders Tørring
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Lauv som fôr : et studie av lauvfôr fra en moderne høstemetode = Leaves as fodder : a study of a modern harvesting method
av Marianne Aas Halse
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet på fryselagret Atlantisk laks (Salmo salar L.) fôret med innblanding av alternative oljer = : Quality of freezed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed different dietary oils
av Arild Møllenhus
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kvalitet av feta : effekt av varmebehandling og sammensetning av ystemelken = The quality of feta : effect of heat treatment and the consumption of the milk for cheesemaking
av Kristin Elisabeth Magnussen
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Artsbestemmelse av kjøtt med nær infrarød refleksjonspektroskopi (NIRS)
av Øyvind Christian Eide
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Fôrtabell for kraftfôr og grovfôr til drøvtyggere
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Vis mer
Bestill
Viltvoksende bladgrønnsaker : deres betydning, innhold og oppbevaring
av Anne-Marie Bråten
Bok
·
Bokmål
·
1978
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny