Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
10 treff
minced meat
Konsistens og vannbinding i helt og kvernet kjøtt fra rød og hvit storfemuskel
Christine Meyer
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt = : Effects of carbondioxide [sic] chilling on the functional properties of pre-rigor salted beef
av Solveig Uglem
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Farevurdering og fareanalyse ved fremstilling og pakking av kvernet kjøtt = : Hazard estimation and hazard analysis in preparation and packing of minced meat
av: Jaswinder Kaur Sandhu
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Effekter av tørriskjøling på de funksjonelle egenskapene til forsaltet varmskåret storfekjøtt
Solveig Uglem
Elektronisk ressurs
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Bruk av en tid-temperatur indikator på ferske kjøttprodukter pakket i modifisert atmosfære = : Use of a time-temperature indicator on fresh modified-atmosphere packed meat products
av Marie Helene Rognerud
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Effekten prosessvariablene myseråstoff, ultrafiltreringsnivå og pH har på myseproteinkonsentraters geldanningsegenskaper i vanngel sammenlignet med i kjøttpudding = : Gel functionality of whey protein concentrate in water gel and in meat loaf as affected by whey, ultrafiltration and pH
Bitnes, Janna Sisilie Myrvold
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Hurtig og ikkedestruktiv målemetode på oppmalt storfe- og svinekjøtt ved bruk av fluorescens : hovedoppgave våren 2001 Norges landbrukshøgskole, INF
Olav Fladset Roaldset
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Artsbestemmelse av kjøtt med nær infrarød refleksjonspektroskopi (NIRS)
av Øyvind Christian Eide
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
On-line proximate analysis of ground meat by non-contact NIR reflectance measurements, and use of such information in quality modeling for comminuted meat products
Geir Tøgersen = On-line analyse av kverne...
Bok
·
Engelsk
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mitochondrial oxygen consumption and myoglobin redox stability in beef = : Mitokondrielt oksygenforbruk og redokstilstand til myoglobin i storfekjøtt
Vinh Thanh Phung
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny