Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
60 treff
meat products
Langs gilde veier : Gilde norsk kjøtt 1931-2006
Sverre A. Christensen og Yngve Nilsen
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Prisutviklingen på engros- og forbrukernivå for meierivarer, kjøtt og fjørfeprodukter i perioden 1990-1995 : har endringene i jordbruksavtaleprisene slått igjennom i forbrukerprisene?
Gustavsen, Geir Wæhler
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Samhandling og styring i jordbruket : en studie av det norske markedssystemet for kjøtt = Cooperation and control in agriculture : a study on the Norwegian marketing system for meat products
Isaksen, Geir Petter
Bok
·
Bokmål
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøtt-teknologi
Ellen Hemmer
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av forekomst av antibiotikaresistente bakterier i norske kjøtt og kjøttprodukter
forfatter: Hilde Kruse
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kartleggingsprogram : importerte næringsmidler høsten 1997
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Forekomst av campylobacter i fjørfekjøtt i Norge 1995 - 1997
forfattere: Ingvar Tveit, Hans Ulvesæter,...
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Kjøttpriser fra bonde til butikk : utvikling i bruttomarginer på produkter av svin og storfe fra 1998 til 2001 = Meat prices from farm to foodstore : development of gross margins for pork and beef products from 1998 to 2001
Jon Løyland ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
CO i pakkegass for kjøtt : økonomiske konsekvenser for verdikjeden ved et mulig forbud
Erland Kjesbu, Håvard Mjelde
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Kostnader ved tiltak relatert til kugalskap (BSE)
Leif Forsell ... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Blir vi syke av norsk kjøtt? : hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: hva vet vi, og hva har vi behov for å vite? Status - 2008
Georg Kapperud... [et al.]
Bok
·
Bokmål
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Vis flere utgaver
Vis flere utgaver
Spørreundersøkelse for KOORIMP/KIF
Odd Gunnar Mosen, Odd Lutnæs
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Markedsregulering av jordbruksvarer : en analyse av behovet for tilskudd til bygg og anlegg i kjøtt- og fjørfésektoren
av Per Halvor Vale
Bok
·
Bokmål
·
1986
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Forbrukerne og betalingsvillighet for kjøtt
Bjørn Strøm
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Vekst av patogene mikroorganismer ved ulike temperaturer = : Growth of pathogenic microorganisms at different temperatures
Marianne Røine
Bok
·
Bokmål
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Nedbrytning av proteiner i rått og prosessert reinsdyrkjøtt med humane fordøyelsesenzymer : metodetilpassing, sammenligning med storfemuskler samt studier av mikrobiell aktivitet av hydrolysater = Digestion of proteins in raw and prosessed reindeer meat with human digestion enzymes : method adjustment, comparison with beef and studies of microbial activity by hydrolysates
Nora Haugen
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Marknadsregulering av kjøtt : ei analyse av kostnadene ved ulike avsetnadstiltak innan kjøttsektoren
av Arild Vatn
Bok
·
Nynorsk
·
1985
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Unge kvinners holdninger til kjøtt : en kvalitativ studie = Young females' attitudes to meat : a qualitative study
Åsne Tronstad
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Listeria-bakterier i langtidsholdbart, varmebehandla kjøttpålegg : rapport fra en landsomfattende undersøkelse
forfatter Ivar Hellesnes
Bok
·
Bokmål
·
1992
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Bruk av en tid-temperatur indikator på ferske kjøttprodukter pakket i modifisert atmosfære = : Use of a time-temperature indicator on fresh modified-atmosphere packed meat products
av Marie Helene Rognerud
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Srutsen [sic] fra fjøsdør til sluttforbruker : organisering av foredling og omsetning av strutseprodukter i Norge = The ostrich from the farmer to the consumer : organisation of the industri [sic] and the distribusjon [sic] of ostrich products in Norway
av Sverre Tyldum
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kvalitetsforbedring : kartlegging og optimalisering av hamburgerryggprosessen ved Vestfold - Buskerud Slakteri A/L : hovedoppgave
for Eli Arnkværn og Stine Therese Alm
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Rapid assessment of relevant quality parameters of meat products using near infrared spectroscopy
Marit Risberg Ellekjær = Hurtiganalyse av...
Bok
·
Bokmål
·
1993
·
Vis mer
Bestill
Omsetningsmarginer i kjøttsektoren : en sammenligning mellom Sverige og Norge
av Ragnhild Nersten
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Lønnsomhet i slakterivirksomhet : illustrert med regnskapsdata fra A/L Hedmark og Oppland slakterier og A/L Fellesslakteriet
Beate Haakestad, Ellen Tangvald og Åsne T...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Påvisning av aminosyra 3-metylhistidin i kjøt frå ulike kvalitetssorteringar og i kjøt- og blandingsprodukt
Heidi Rønnestad
Bok
·
Nynorsk
·
1987
·
Vis mer
Bestill
Råvarespesifikasjoner for kjøtt og vurdering av leverandørens evne til å levere etter råvarespesifikasjoner
av Grete Elisabeth Lorentzen
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Resistens mot desinfeksjonsmidler : resistens mot kvartære ammoniumforbindelser hos bakterier i kjøttprodukter
av Siri Schulerud
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
En sammenligning av omsetningsmarginer i kjøttsektoren i Sverige og Norge
Ragnhild Nersten
Bok
·
Bokmål
·
1988
·
Vis mer
Bestill
Vis flere treff
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny