Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
17 treff
low fat foods
Fettfattige pølser : en undersøkelse med ulike fetterstattere : ... hovedoppgave ved Institutt for næringsmiddelfag ... = Low-fat sausages : a test with different fat substitutes
skrevet av Kjersti Anmarkrud
Bok
·
Bokmål
·
2000
·
Vis mer
Bestill
Saltreduksjon i lettmargarin : effekt på produktkvalitet og forbrukeraksept = Salt reduction in low fat margarine : effect on product quality and consumer acceptance
Agersborg, Line Tomassen
Bok
·
Bokmål
·
2011
·
Vis mer
Bestill
Skummetmelk, kjernemelk og mikropartikulert myseprotein som ingredienser ved fremstilling av Ricotta ost = : Skimmed milk, buttermilk and microparticulated whey protein as ingredients in production of Ricotta cheese
Liv Sjølie
Bok
·
Bokmål
·
2007
·
Vis mer
Bestill
Optimal emballering av rømme = : Optimal packaging of sour cream
Siri Birgitte Tandberg Geiner
Bok
·
Bokmål
·
2006
·
Vis mer
Bestill
Mikropartikulært myseproteinpulver som ingrediens i mager yoghurt = : Microparticulated whey protein powder as ingredient in low fat yoghurt
Merete Helgheim
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager Gouda-type ost : ystingsoptimalisering = Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat Dutch-type cheese : cheese making optimalisation
Cathrine Rabben
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Fersk kjernemelk som ingrediens i mager gouda-type ost = : Fresh sweet buttermilk as an ingredient in low-fat dutch-type cheese
av Mari Olive Bjørke
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av leverpostei med anbefalt fettsyresammensetning og tileggsstoffer [sic] med positiv helseeffekt = : Development of liver paste with improved fatty acid composition and health benefit components
av Anne Marthe Løken
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av laktoseredusert probiotisk yoghurt = : Development of a low lactose probiotic yoghurt
av Cecilie Rønning Mo
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mager og helfet Norvegia tilsatt laktobasiller : undersøkelse av bakteriers lokalisering og mikrobiologisk og biokjemisk utvikling
av Ivan Abrahamsen og Jan-Olav Sætre
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Produksjon av yoghurt-is med redusert fettinnhold
av Trine Johanne Bjøre
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Bruk av sur og nøytral beta-galactosidase og glukose isomerase ved produksjon av lettyoghurt
av Inger Anne Ringereide
Bok
·
Bokmål
·
1990
·
Vis mer
Bestill
Lettmelk : myndighetenes intensjoner og innstilling : forbrukernes reaksjoner
Bjørgen, Tore
Bok
·
Bokmål
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Factors affecting the quality of a novel fermented smoked and dried omega-3-rich fish product
Berit Nordvi = Faktorer som påvirker kval...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
A study of potential energy sources used by cheese ripening bacteria = : En studie av potensielle energikilder brukt av bakterier involvert i ostemodning
Kim Marius Moe
Bok
·
Engelsk
·
2012
·
Vis mer
Bestill
Glycemic index : from research to nutrition recommendations?
Bok
·
Engelsk
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Consumer perception and acceptance of calorie-reduced dairy products
Susanne Bølling Johansen = Forbrukeroppfa...
Bok
·
Engelsk
·
2010
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Mitt lånekort
Logg inn
Lukk meny