Profesjonell matlaging


Kjell E. Innli
Bok Uten språklig innhold
Les boka på nett
Originaltittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Yrkeslitteratur , nob
Omfang
646 s. : ill
Utgave
Bokmål[utg.]
Opplysninger
Feil ISBN i kolofonen: 978-82-584-0635-3. - Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
Emner
Dewey
641.3 . - 641.57 . - 641.5
ISBN
9788258406355
ISBN(galt)

Andre utgaver/formater

Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli

Bok · Bokmål · 2007
Digital utgave: Søke-URL
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli, Helge Helmersen

Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli, Helge Helmersen

Lydbok på kassett · Bokmål · 2000
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...

Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL

Bibliotek som har denne