Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli
Bok Bokmål 2007 · Lærebøker for videregående skole
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | [Oslo] : Yrkeslitteratur , 2007
|
---|---|
Omfang | 646 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.], 2. utg.
|
Emner | Restaurantkjøkkener
Storkjøkkener Cookery Food Vis mer... Nutrition
Hotell/næring-fag Kokebok Matlagings- og råstofflære RM-fag Råvarer, produksjon og kvalitet Kokk- og servitørfag Lærereksemplarer Pensumbøker Kokebøker Kokkfag - Lærebøker Matlaging - Lærebøker Matvarer og matlaging - Lærebøker Matvarer kokebøker storhusholdninger matlaging flytveier flytskjemaer sous vide lærebøker videregående skole opplæring restaurantfag matfag |
Sjanger | Lærebøker for videregående skole - Restaurant- og matfag. - Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Lærebok
|
Dewey | |
ISBN | 9788258406003
|
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL