Fagdidaktikk i mat og helse


Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset
Bok Bokmål
Les boka på nett
Originaltittel
Medvirkende
Omfang
1 online (nettilkoblet) ressurs (205 sider) : illustrasjoner
Utgave
1. utgave
Opplysninger
1. e-bokutgave tilsvarer 2. trykte utgave 2020. - Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter. Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.
Emner
Dewey
ISBN
9788202689124

Andre utgaver/formater

Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Bok · Bokmål · 2008
Digital utgave: Søke-URL
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Bok · Bokmål · 2020
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Tale på CD · Bokmål · 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Daisy lydbok · Bokmål · 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset

Tale på CD · Bokmål · 2020

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne