Fagdidaktikk i mat og helse


Else Marie Øvrebø
Bok Bokmål 2020
Medvirkende
Engeset, Dagrun (forf.)
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm akademisk , 2020
Utgave
2. utgave
Opplysninger
Dette er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse som bygger på LK20. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter. Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.
Emner
ISBN
978-82-02-65858-8 (heftet)

Andre utgaver/formater

Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Bok · Bokmål · 2008
Digital utgave: Søke-URL
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Tale på CD · Bokmål · 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø

Daisy lydbok · Bokmål · 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset

Tale på CD · Bokmål · 2020

Tilhører NLB
Vis hos NLB
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset

Bok · Bokmål · 0
Les boka på nett

Bibliotek som har denne