Impact of dietary components and reactive oxygen species (ROS) in the colon and its microbiota in a low-grade inflammation mouse model = : Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon =Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon
Dimitrios Papoutsis
Bok Engelsk · Doktoravhandlinger((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/61)
Tekstet på: Bokmål
Les boka på nett
Annen tittel | |
---|---|
Omfang | 1 bind (varierende paginering) : illustrasjoner
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk og engelsk. - Avhandling (ph.d) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2022
|
Emner | |
Sjanger | |
ISBN | 978-82-575-2007-6
|
Impact of dietary components and reactive oxygen species (ROS) in the colon and its microbiota in a low-grade inflammation mouse model = : Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon
Dimitrios Papoutsis
Bok · Engelsk · 2022
Digital utgave: Søke-URL
Dimitrios Papoutsis
Bok · Engelsk · 2022
Digital utgave: Søke-URL