Impact of dietary components and reactive oxygen species (ROS) in the colon and its microbiota in a low-grade inflammation mouse model = : Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon
Dimitrios Papoutsis
Bok Engelsk 2022 · Doktoravhandlinger
Tekstet på: Bokmål
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Omfang | 1 bind (varierende paginering) : illustrasjoner
|
Utgave | revidert utgave
|
Opplysninger | Delvis opptrykk av artikler. - Sammendrag på norsk og engelsk. - Avhandling (ph.d) - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Ås, 2022
|
Emner | |
Sjanger | Doktoravhandlinger : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/61 : (NO-OsNB)ntsf61
|
ISBN | 9788284062907
|
Impact of dietary components and reactive oxygen species (ROS) in the colon and its microbiota in a low-grade inflammation mouse model = : Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon =Betydning av kostholdsfaktorer og reaktive oksygenforbindelser (ROS) for tarmen og dens mikrobiota i en musemodell med lavgrads inflammasjon
Dimitrios Papoutsis
Bok · Engelsk · 0
Les boka på nett
Dimitrios Papoutsis
Bok · Engelsk · 0
Les boka på nett