Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Bok Bokmål 2002
Utgitt | [Oslo] : Naturforlaget , 2002
|
---|---|
Omfang | 192 s. : ill.
|
Opplysninger | I denne boka har forfatteren samlet tradisjoner og teknikker som kan brukes for å konservere mat. Kaldrøyking, varmrøyking, raking og rakefiske, salting og speking, tørking, luting, graving og hermetisering. Har oppskrifter, litteraturliste og register.
|
Emner | |
ISBN | 82-7643-270-0
|
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Bok · Bokmål · 2010
Digital utgave: Søke-URL
Helge Hagen
Bok · Bokmål · 2010
Digital utgave: Søke-URL
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Daisy lydbok · Bokmål · 2021
Tilhører NLB
Vis hos NLB
Helge Hagen
Daisy lydbok · Bokmål · 2021
Tilhører NLB
Vis hos NLB
Alt om røyk og rak, tørk og grav : speking, salting, hermetisering
Helge Hagen
Punktskrift · Bokmål · 2021
Tilhører NLB
Vis hos NLB
Helge Hagen
Punktskrift · Bokmål · 2021
Tilhører NLB
Vis hos NLB