Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok Bokmål 1987
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Aschehoug , c1987
|
Omfang | 379 s. : ill.
|
Opplysninger | Opprinnelig utgitt 1986. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Mat og ernæring
Helse/sosial-fag Hinduisme Historie Vis mer... Hotell/næring-fag
Jødedom Kannibalisme Kulturhistorie Matlaging Reiseliv Spise- og drikkeskikker Vegitarianisme Matvarer og matlaging - Kulturhistorie matkultur gastronomi mat kulturhistorie matvarer matlaging historie kokebøker |
Dewey | |
ISBN | 8203156487 : Nkr 89.00
|
Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1986
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1986
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 2000
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 2000
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL