Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok Bokmål 2000
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Aschehoug , 2000
|
---|---|
Omfang | 379 s. : ill.
|
Opplysninger | 1. utg. 1986. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Gastronomi
Hinduisme Jødedom Kannibalisme Vis mer... Kulturhistorie
Mat - Historie Matlaging Mattradisjoner Spise-og drikkeskikker Spiseskikkar Spising og drikking Spising og drikking(skikker) Vegitarianisme Historisk framstilling : (NO-TrBIB)HUME04097 Matlagning : (NO-TrBIB)HUME04821 Gatebarn - Brasil - Fortellinger Matlaging((NO-TrBIB)HUME04821) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) matkultur gastronomi matlaging historie oversiktsverker mat kokekunst kulturhistorie religiøse skikker |
Dewey | |
ISBN | 82-03-22503-9
|
Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1986
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1986
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Gastronomi : til bords med historien
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1987
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Henry Notaker
Bok · Bokmål · 1987
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL