Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli
Bok Uten språklig innhold
Les boka på nett
Originaltittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , nob
|
Omfang | 646 s. : ill
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Feil ISBN i kolofonen: 978-82-584-0635-3. - Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 9788258406355
|
ISBN(galt) |
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok · Bokmål · 1995
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Profesjonell matlaging
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Kjell E. Innli hovudforfattar ; Helge Hel...
Bok · Nynorsk · 1997
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL