Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset
Bok Bokmål
Les boka på nett
Originaltittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Omfang | 1 online (nettilkoblet) ressurs (205 sider) : illustrasjoner
|
Utgave | 1. utgave
|
Opplysninger | 1. e-bokutgave tilsvarer 2. trykte utgave 2020. - Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter. Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 9788202689124
|
Fagdidaktikk i mat og helse
Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset
Tale på CD · Bokmål · 2020
Tilhører NLB
Vis hos NLB
Else Marie Øvrebø og Dagrun Engeset
Tale på CD · Bokmål · 2020
Tilhører NLB
Vis hos NLB