Smittsomme sykdommer fra mat : næringsmiddelbårne infeksjoner og intoksikasjoner
Per Einar Granum (red.)
Bok Bokmål 1999
Flere språk: Nynorsk
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Granum, Per Einar (redaktør)
|
---|---|
Utgitt | Kristiansand : Høyskoleforl. , 1999
|
Omfang | 350 s. : ill.
|
Utgave | 2. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. 1996. - Tekst på bokmål og nynorsk. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Communicable Diseases
Nutrition Policy Næringsmiddelbårne sykdommer Bacteria Vis mer... Foodborne Diseases
HACCP Poisoning matforgiftning smittsomme sykdommer bakterier infeksjonerforgiftninger matvarer næringsmiddelhygiene næringsmiddelmikrobiologi toksiologi mat næringsmidler mikrobiologi hygiene zoonoser |
Dewey | |
ISBN | 82-7634-255-8
|
Smittsomme sykdommer fra mat : næringsmiddelbårne infeksjoner og intoksikasjoner
Per Einar Granum (red.)
Bok · Bokmål · 1996
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Per Einar Granum (red.)
Bok · Bokmål · 1996
Les boka på nett
Les boka på nett
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL