Den kultiverte maten : en bok om norsk mat, kultur og matkultur


Virginie Amilien og Erling Krogh (red.)
Tale på CD Bokmål 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Medvirkende
Amilien, Virginie (medforfatter)
Bortzmeyer, Éric (medforfatter)
Bugge, Annechen Bahr (medforfatter)
Christie, Helge (medforfatter)
Vis mer...
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2019
Opplysninger
I prod. per september 2019. - Brage Talesyntese. - Fra forlagets omtale: Den kultiverte maten er den første norske antologien om matkultur som samler ny og aktuell flerfaglig forskning i Norge. Innenfor matkulturfeltet er det et stort og udekket kunnskapsbehov både i høyere utdanning og i samfunnet generelt. Ved å samle forfattere fra ernærings- og naturvitenskapsfag til humaniora og samfunnsvitenskap, og fra forskjellige forskningsinstitusjoner og universitetsmiljøer, bygger boken et faglig nettverk rundt felles akademiske refleksjoner knyttet til norsk matkultur. Matkulturen ses i forhold til identitetsbygging, tradisjon, gruppetilhørighet, politiske utfordringer samt etiske, historiske og økonomiske endringer i samfunnet.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-16-29592-2

Andre utgaver/formater

Den kultiverte maten : en bok om norsk mat, kultur og matkultur
Virginie Amilien og Erling Krogh (red.)

Bok · Bokmål · 2007
Digital utgave: Søke-URL
Den kultiverte maten : en bok om norsk mat, kultur og matkultur
Virginie Amilien og Erling Krogh (red.)

Daisy lydbok · Bokmål · 2019

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne