Food microbiology
Martin R. Adams and Maurice O. Moss
Bok Engelsk 2008 M.R. Adams
Utgitt | Cambridge : RSC Publ. , c2008
|
---|---|
Omfang | XIV, 463 s. : ill.
|
Utgave | 3rd ed.
|
Emner | Anvendt mikrobiologi |0 (NO-TrBIB)REAL006567 |2 noubomn
Anvendt mikrobiologi : (NO-TrBIB)REAL006567 Fermentering |0 (NO-TrBIB)REAL002587 |2 noubomn Fermentering : (NO-TrBIB)REAL002587 Vis mer... Matforgiftning |0 (NO-TrBIB)REAL010811 |2 noubomn
Matforgiftning : (NO-TrBIB)REAL010811 Matkonservering |0 (NO-TrBIB)REAL001257 |2 noubomn Matkonservering : (NO-TrBIB)REAL001257 Matproduksjon |0 (NO-TrBIB)REAL005931 |2 noubomn Matproduksjon : (NO-TrBIB)REAL005931 Mikrobiologiske metoder |0 (NO-TrBIB)REAL008504 |2 noubomn Mikrobiologiske metoder : (NO-TrBIB)REAL008504 Næringsmiddelbakteriologi næringsmiddelkontroll mikrobiologi matvarer |
ISBN | 0854046119
|