Fødevarer og kvalitet : råvarer og forarbejdning


redigeret af Lise Justesen, Ulla Uebel, Karin Østergaard ; Gitte Gross ... [et al.]
Bok Dansk 2010
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Utgitt
København : Nyt Teknisk Forlag , 2010
Omfang
573 s. : ill.
Utgave
2. udg.
Passer for
Emner
Mikrobiologi
Matvareproduksjon
matvarer råvarer matvareteknologi teknologi produksjon lovgivning damnark hygiene internkontroll merking varemerking matvaremerking kjøtt frysevarer fisk melk meieriprodukter ost egg korn stivelse frukt grønnsaker margarin fett
Dewey
576 . - 641.3 . - 616.01 . - 338.19
ISBN
9788757127133

Andre utgaver/formater

Fødevarer og kvalitet : råvarer og forarbejdning
redigeret af Lise Justesen, Ulla Uebel, K...

Tale på CD · Dansk · 2014

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne