Frå råvare til mat og drikke : råstoff-, produksjons- og konserveringslære for grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. Innli
Bok Nynorsk 1999
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , c1999
|
---|---|
Omfang | 434 s. : ill. + Næringsstofftabell (37 s.)
|
Utgave | Nynorsk[utg.]
|
Opplysninger | 1 diskett med oppskrifter i lomme. - Over tittelen: Hotell- og næringsmiddelfag
|
Emner | Konservering av matvarer
Lærebok Matlaging Matvarer Vis mer... Råstofflære
Råvarer Yrkesfag matvarer næringsmidler råstoffer melk melkeprodukter kornkornprodukter fett konservering fortykningsmidler drikkevarerkjøtt krydder søtningsstoffer kaffe øl te fisk skalldyr produksjon baking matlaging lærebøker |
Dewey | |
ISBN | 8258408836
|
Frå råvare til mat og drikke : råstoff-, produksjons- og konserveringslære for Grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. Innli
Bok · Bokmål · 2006
Kjell E. Innli
Bok · Bokmål · 2006