Biblioteksøk
Vis søkeskjema
Søkeord
Søk
Nullstill filter
·
Nytt søk
Avgrens søket
Velg sortering
Sortering
Relevans (titler likest søkeord først)
Utgivelsesår (nyeste først)
Tittel
Person
Sortering
Søk kun i bestemt felt
Søk i alle felt
Tittel
Ord i tittel
Forfatter/Medvirkende
Emne/Omtalt
ISBN
Dewey-nr
Avgrens på brukernivå barn, voksen osv
Passer for
Barn og ungdom
Voksne
Avgrens på format. (Bok, DVD, Lydbok, etc.)
Alle formater/medier
Bøker
Lydbøker
Digitalt innhold
Blu-ray
DVD
Musikk - alle formater
Musikk på CD
Musikk på Vinyl
Musikk på DVD
Musikk på Blu-ray
Musikknoter
Tegneserier
Språkkurs
PC-spill
Playstation-spill
Xbox-spill
Nintendo-spill
Avgrens på språk
Alle språk
Norsk
Bokmål
Nynorsk
Engelsk
Svensk
Dansk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk (mellomengelsk)
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Filippinsk
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Inarisamisk
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Kirundi
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Montenegrinsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Fra år
Til år
Skjul avgrensninger
21 treff
meat cuts
Partering av vilt : elg, hjort, rådyr, villsvin, hare, fugl
Alf Andersson, tekst og tegninger ; Bengt...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Hjort - fra hale til hode
Johan Trygve Solheim, Kåre Vidar Pedersen...
Bok
·
Bokmål
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Enzymanalyser i norsk råstoff til spekeskinke = : Analysis of enzyme activity in Norwegian raw materials to dry - cured ham
Elin Krysko Næristorp
Bok
·
Bokmål
·
2005
·
Vis mer
Bestill
Utvikling av marinert flintstek : rå og forkokt = Marinaded pork thigh : raw and pree-cooked [sic]
av Mia Merethe Høver
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i lammekjøtt : et forsøk med mørning av M. longissimus dorsi fra to raser og en krysning ved ulike behandlinger
av Marthe Godager
Bok
·
Bokmål
·
1996
·
Vis mer
Bestill
Etterspørsel etter stykningsdeler av storfekjøtt
Geir Wæhler Gustavsen, Ståle Lægreid
Bok
·
Bokmål
·
1995
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Hva påvirker ujevn pigmentering i råstoff til kokt skinke = : What influences uneven pigmentation in the raw material for cooked ham
Kristine Bergerud
Bok
·
Bokmål
·
2004
·
Vis mer
Bestill
Mørhet i strutsemuskler = : Tenderness in ostrichmuscles
av Morten Remberg
Bok
·
Bokmål
·
1998
·
Vis mer
Bestill
Kroppsfremmede stoffer i slakt : norske undersøkelser 1988-1990
Sonja Kluge Berge
Bok
·
Bokmål
·
1991
·
Les boka på nett
·
Vis mer
Bestill
Optimal utnyttelse av slaktegris = : Optimal use of pork carcass
av Jørgen Johansen
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Bruk av en tid-temperatur indikator på ferske kjøttprodukter pakket i modifisert atmosfære = : Use of a time-temperature indicator on fresh modified-atmosphere packed meat products
av Marie Helene Rognerud
Bok
·
Bokmål
·
2002
·
Vis mer
Bestill
Ultralydmåling av spekk- og muskeltykkelse som indirekte mål for kjøttprosent
Marthe Lang-Ree
Bok
·
Bokmål
·
2001
·
Vis mer
Bestill
Kartlegging av bindevevsinnhold i kjøttsorteringer av storfe med 14 % og 21 % fett = : Survey of connective tissue in sortings of beef cattle meat with 14 % and 21 % fat
utarbeidet av Beate Helgesen og Vibeke St...
Bok
·
Bokmål
·
1999
·
Vis mer
Bestill
Tendercut : en metode for å bedre mørhet i kjøtt
av Espen Christian Halvorsen
Bok
·
Bokmål
·
1997
·
Vis mer
Bestill
Konsistens og vannbinding i helt og kvernet kjøtt fra rød og hvit storfemuskel
Christine Meyer
Bok
·
Bokmål
·
1989
·
Vis mer
Bestill
Meat cuts and muscle foods
Swatland, H. J.
Bok
·
Engelsk
·
2000
·
Vis mer
Bestill
The Meat Board meat book
by Barbara Bloch ; with an introd. by Jul...
Bok
·
Engelsk
·
1977
·
Vis mer
Bestill
Methods Used in a Meta-Analysis and Meta-Regression Analysis of the Global Epidemiology of Anabolic-Androgenic Steroid Use
Bok
·
Engelsk ·
Vis mer
Bestill
Reliable prediction and determination of Norwegian lamb carcass composition and value
Jørgen Kongsro = Pålitelig bestemmelse av...
Bok
·
Engelsk
·
2008
·
Vis mer
Bestill
Prey preparation time by Tengmalm's owl (Aegolius funereus) feeding nestlings
Lena Kristiansen
Bok
·
Engelsk
·
2003
·
Vis mer
Bestill
Beef carcasses : methods of dressing, measuring, jointing and tissue separation
[compiled by R.W. Pomeroy and D.R. Willia...
Bok
·
Engelsk
·
1976
·
Vis mer
Bestill
Biblioteksøk
Meny
Startside
Lånekurv
English
Nynorsk
Davvisámegillii (Nordsamisk)
Valgt språk:Bokmål
Min profil
Logg inn
Lukk meny