Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene


Asle Holthe, Eli Kristin Aadland, Nina Grieg Viig (red.)
Tale på CD Bokmål 2020

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Medvirkende
Aadland, Eli Kristin (medforfatter)
Aspholm, Marina (medforfatter)
Benn, Jette (medforfatter)
Bere, Elling (medforfatter)
Vis mer...
Utgitt
Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2020
Opplysninger
I prod. per juni 2020. - Clara Talesyntese. - Fra forlagets omtale: Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor. Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske praksiser i skolens matlandskap, helsefremmende kosthold, bærekraftige matvaner og forbruk og mat og måltider som identitets- og kulturuttrykk.
Emner
Dewey
ISBN
978-82-16-31308-4

Andre utgaver/formater

Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene

Bok · Flerspråklig · 2019

Bibliotek som har denne