Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene
Asle Holthe, Eli Kristin Aadland, Nina Grieg Viig (red.)
Tale på CD Bokmål 2020
Medvirkende | Aadland, Eli Kristin (medforfatter)
Aspholm, Marina (medforfatter) Benn, Jette (medforfatter) Bere, Elling (medforfatter) Vis mer... Bjørkkjær, Tormod (medforfatter)
Bugge, Annechen Bahr (medforfatter) Fossgard, Eldbjørg (medforfatter) Granberg, Albina (medforfatter) Hersleth, Margrethe (medforfatter) Holthe, Asle (medforfatter) Jacobsen, Eivind (medforfatter) Jensen, Thor Øivind (medforfatter) Kjærnes, Unni (medforfatter) Lien, Nanna (medforfatter) Lindhardt, Eva Mila (medforfatter) Myhrer, Kristine Svartbekk (medforfatter) Mæhle, Natalia (medforfatter) Neuman, Niklas (medforfatter) Pettersen, Kjell Sverre (medforfatter) Sandvik, Camilla (medforfatter) Tjomsland, Hege E. (medforfatter) Veka, Ingfrid (medforfatter) Viig, Nina Grieg Wasteson, Yngvild (medforfatter) Wergedahl, Hege (medforfatter) Øverby, Nina Cecilie (medforfatter) Øvrebø, Else Marie (medforfatter) |
---|---|
Utgitt | Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2020
|
Opplysninger | I prod. per juni 2020. - Clara Talesyntese. - Fra forlagets omtale: Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor. Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske praksiser i skolens matlandskap, helsefremmende kosthold, bærekraftige matvaner og forbruk og mat og måltider som identitets- og kulturuttrykk.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-16-31308-4
|