Fermented Vegetables : Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes =Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes
Kirsten K. Shockey & Christopher Shockey ; photography by Erin Kunkel
Bok Engelsk 2014 · Kokebøker
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | North Adams, MA : Storey Publishing , 2014
|
Omfang | 376 sider : illustrasjoner i farger
|
Opplysninger | Selv nybegynnere kan lage sin egen fermenterte mat! Denne enkle å følge omfattende guiden presenterer mer enn 120 oppskrifter for fermentering av 64 forskjellige grønnsaker og urter. Lær det grunnleggende om å lage kimchi, surkål og sylteagurk, og avgrens deretter teknikken din mens du utvider repertoaret ditt til å inkludere karrygylne rødbeter, syltet grønn koriander og gulrotkraut. Med en rekke kreative og sunne oppskrifter, hvorav mange kan lages i partier så små som en halvliter, vil du nyte denne morsomme og deilige måten å konservere og spise grønnsakene dine på.
|
Emner | |
Sjanger | Kokebøker : https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150. - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | |
ISBN | 9781612124254 : Nkr 299.00
|